Tre dager med luksus

Denne uka har startet med litt “luksus”.

mandag morgen kjørte jeg meg til Hønefoss, og Klækken hotell. Denne dagen gikk med til styremøte i utdanningsforbundet Lillestrøm. Agendaen var lang, og vi hadde en del gode diskusjoner rundt strategisk plan for det neste året.

Det følger jo med en del goder da, når man bor på hotell i tre dager. Det deiligste er jo å ha eget rom. Man slipper å forholde seg til en fremmed når man skal opp på rommet mellom møte og middag, og når man skal legge seg, eller opp til frokost.

Lusjen er jo alltid god på hotell. Spesielt når det er masse å velge mellom. Mandagens lunsj, ble pinnekjøtt og ribbe, men karamellpudding til dessert. Det skal også sies at Klækken hotell er flinke til å tilrettelegge retter, og merke med allergener.

Til middagen fikk vi 3-retters. Laks til forrett, sau til hovedrett, og vaniljepudding til dessert.

På tirsdagen kom en god porsjon av alle de plasstillitsvalgte i Lillestrøm kommune for å delta på tillitsvalgt kurs. Her har jeg hatt en liten dobbeltrolle, siden jeg er både styremedlem og plasstillitsvalgt. Det er kanskje en liten ulempe når det er gruppejobbing, å ikke være med å sitte med en gruppe å diskutere. Men samtidig sitter jeg etterpå å får høre alt fra alle gruppene siden jeg er med som styremedlem.

Denne første dagen av kurset har jeg fått bli med syv forskjellige grupper med tillitsvalgte fra både videregående, barnehage og skole, å har fått høre hva de tenker om medlemsmøter.

Middagen i dag ble også 3-retters. Laks til forrett, sau til hovedrett, og brownie til dessert.

Etter to lange dager, og to seine kvelder, er det bare en dag igjen med kurs. Dag to på tillitsvalgtkurs ble onsdagen, og her også blir jeg litt utenfor diskusjonene, men jeg får samtidig høre hva man har kommet frem til etterpå.

Det er spennende å høre hvordan hver barnehage løser dette med plantid, og arbeidstid. Hvem har pc og ikke, og hvordan gjør man det med medbestemmelse?

En annen luksusting med tre dager på hotell, har vært at jeg har kunnet svømme to ettermiddager. Selv om jeg har sittet i møte og på kurs, så har jeg trent to av tre dager. Klækken hotell har to basseng som er knyttet sammen. Det ene ligger inne i et badehus, og her ifra kan du svømme ut i et utendørs basseng. Det ble 1000 meter her både mandag og tirsdag. Etterpå er det jo deilig å kunne sette seg i badstua å koke litt, før man går opp på rommet å tar seg en dusj.

Etter kursslutt blir det tilbake til hverdagen, og de to siste dagene denne uka på jobb. Torsdag venter to jobbintervju og personalmøte, så det blir også en lang dag, og på lørdag er det julebord.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg