Travel dag

I går ble det ikke no uppdate, da dagen fløy forbi. Jeg har litt greier jeg sku ha gjort i går, eller før kl 1 i dag, som jeg rett og slett helt har glemt.

Dagen i går ble reddet av pappa. Jeg hadde time hos tannlegen 8.45, og skulle fikse et hull som jeg har holt i sjakk siden 2011. Mitt bankkort har blitt spærra, da noen har prøvd å tappe det for nesten 10 000,- så jeg sittet stuck uten penger. Men pappa var snill nok til å låne meg sitt kort så jeg fikk betalt for tannlegen. Da slapp jeg unna fakturagebyr. Det er sikkert ikke mye penger, men når summen hos tannlegen er 2800,- er det greit å slippe den exstra gebyren.

Etter tannlegen var det jobb til 17.00. Vi har nå holdt på med spy og diare siden før jul, og i går var det nok et barn som spøy ned avdelingen. Snart har vel alle 26 barna spydd, så da er det vel bare et spørsmål om tid, før vi voksne følger etter.

17.15 var jeg på Fresh for Body pump, og 19.40 var jeg på frogner i sørum for å få svømmt litt. Det ble faktisk 1200meter på 50 min. Ikke verst etter 60 min styrke økt.

Natt til lørdag ble tilbrakt hos mamma og pappa, sån at jeg kunne rekke litt mer før bursdagsfeiring.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg