Styremedlem

I dag fikk jeg en nyhet som fikk meg til å kvikne til litt. Jeg har vært skikkelig sliten den siste uka, og egentlig vært litt lei. Men i dag kom gladnyheten.

For en god stund siden, fikk jeg en mail om at det trengtes et styremedlem fra medlemmene i utdanningsforbundet i styre til den kjeden jeg jobber i. Jeg synes jo nye ting er kjempe gøy, og liker nye ting, så jeg meldte meg som kandidat.

En liten stund etter jeg meldte meg, fikk jeg nok en mail der jeg måtte skrive litt om meg selv. En slags valgappell om du vill. Dette var så vanskelig å skrive. Jeg sleit med å formulere noe som man kanskje tror velgerne vil like. Jeg kunne aldri blitt politiker. Uansett, så sendte jeg inn noe da.

Så for noen uker siden fikk jeg en redigert versjon av det jeg hadde skrevet, som skulle publiseres i forhold til valget. Jeg måtte da godkjenne eller jeg kunne komme med endringer.

Forrige uke ble dette publisert, og alle medlemmene i utdanningsforbundet, som jobber i denne kjeden, hadde mulighet til å stemme på den kandidaten de ville ha som representant i dette styret.

Jeg visste ikke før dette hvem andre som stilte til valg. Det som skuffet meg litt, var at det bare var meg og ei til som stilte til valg. Jeg synes det er rart at det ikke var flere som ønsker å få en fot innenfor da.

Uansett…

I dag fikk jeg mail om at stemmene var telt opp, og det var blitt flertall i stemmene til en av oss. Den ene av oss var MEG. Det var deprimerende 20% som hadde stemt, men jeg satt med 81% av stemmene.

 

Så nå er jeg styremedlem da.

 

Hvor mye jobb dette bli, gjenstår å se. Men jeg gleder meg til å få litt info, og komme igang.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg