Stiller til valg

For andre gang på kort tid stiller jeg til valg

 

Nei, jeg er ikke politiker

 

Før sommerferien stilte jeg til valg som styrerepresentant i utdanningsforbundet Lillestrøm sitt nye styre. De private barnehagene i den nye storkommunen blir mange, og noen må kunne representere de, og få de private mer inn i lyset.

På årsmøtet ble det noen runder med skriftlig avstemning, men jeg fikk plass i styret i ett år. Jeg håper at dette kan utvikle seg til noe mer, og at jeg kan stille til gjenvalg neste år. Forhåpentligvis kan jeg benytte dette året på å gi et godt inntrykk, og yte mitt aller beste for utdanningsforbundet, og for de private medlemmene, slik at det er attraktivt å stemme på meg ved neste valg.

Denne uka har jeg også sittet å skrevet et lite innlegg om hvorfor jeg skal bli valgt som ansattrepresentant i styret til FUS barnehagene. Dette er jo noe jeg har tenkt på en stund, at noen fra personalet må inn i dette styret, og plutselig dukket det opp en mail om at de søkte representanter. Nå har det seg sånn at utdanningsforbundet sin kandidat er styremedlem det ene året og varamedlem det neste. Dette veksles med representanten fra Fagforbundet. Det er sikkert ikke mye innflytelse man har i et slikt stort styre, men da har man i alle fall fått en fot innenfor.

Jeg gleder meg til valg, og håper at folk stemmer på meg, for jeg har lyst til å gjøre en forskjell.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg