Spærra kort

Jeg flipper

Mandag forrige uke fikk jeg en tlf fra banken min, om at kortet mitt var blitt spærra, og at de skulle sende meg nytt kort. Dette ville ta ca en uke. Ja vell. Ikke så mye å gjøre med det. Jeg er jo veldig glad for at de oppdager missbruk, og redder pengene mine.

Så tirsdag håpa jeg på at de fikk sendt kortet mitt.

Onsdag var det ikke no i postkassa

Torsdag var det heller ikke no

Fredag sov jeg hos mamma og pappa, fordi jeg skulle trene tidlig, og i bursdag på lørdag. Da jeg kom hjem lørdag var det heller ikke no i postkassa.

Mandag måtte det jo ligge i postkassa. Da jeg var ferdig på jobb ble jeg nødt å fylle bensin med mastern. Å da jeg kom hjem var det fortsatt ikke no i postkassa.

Nå hadde det gått syv dager, så hvor ble det av. Jeg kontaktet banken, for å høre når det var blitt sendt. Han jeg snakket med kunne se at kortet mitt var spærra, men han kunne ikke se at det var blitt sendt ut nytt kort. Han trengte da bare bekreftelse på adressen min, så skulle han fixe dette. Så da er det enda en uke uten bankkort da…

Tirsdag ble forhåpentligvis kortet sendt.

Onsdag handla jeg mat på mastern, siden det ikke lå nytt kort i postkassa.

Torsdag var jeg å trente på fresh etter jobb. Bodyattack og cxworx. Det må ut litt frustrasjon når man har vært uten bankkort i 10 dager.

Da jeg kom hjem var kortet endelig i postkassa. Detpasser jo superbra, siden vi får lønn i morra, og jeg skal ta buss på tirsdag. Nå må jeg bare legge inn det nye kortet i vipps og ruter osv. Så er vi back in action.

1 kommentar
  1. Hehe, beklager at jeg ler. Du minner om datteren min, for hun flipper hver gang det er noe med kort og bank. En gang ringte de da hun var på shopping i en annen by og sa de sperret pga mistenkelig forsøk på uttak fra utlandet. Ok, sa hun. Og flippet i tlf til meg etterpå. Hele shoppingturen ødelagt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg