Proteinvafler

I dag ble det deilige proteinvafler til frokost. Nå er det lenge siden sist jeg tok meg tid til dette.

Det går lett som en plett, og det er ikke så mye du trenger. Oppskriften blir ca 10 plater.

 

180 g havregryn

1,5 banan

4 egg

1,5 dl melk

kanel

2 ts bakepulver

3 ss cottage cheese

 

Alle ingrediensene puttes i en blender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjør til en glatt røre

Så steker du. I morgen skal jeg prøve å lage lapper ut av røra, for jeg virkelig hater å vaske vaffeljernet.

Denne røra kan du lett lage glutenfri og laktosefri slik som jeg trenger den. Havregrynene byttes ut med en glutenfri variant. Melken byttes ut med en laktosefri variant, og cottage cheese har endelig kommet i en laktosefri variant.

Tine har i tillegg til den laktosefrie varianten av cottage cheese kommet med to nye typer av havremelk, som også er glutenfrie. Disse er fine til matlaging. Jeg har brukt den røde i lasagne, og den grønne i gryterett. Smaker tilnærmet normalt. Dersom du er litt var på smaker benytter du ikke denne som melk i kaffen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Unner du deg noe ekstra godt i helgene?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg