Ny spisestue

I romjulen og nå i det siste, har jeg blitt sittende å se på nye spisestuemøbler.

Det jeg har i dag, er arvegods etter pappa sin tante og onkel. Det er minst 33 år gammelt, for de hadde det da jeg var bitte liten. Disse spisestue møblene er noe jeg tok til meg, fordi jeg visste at jeg snart kom til å flytte, og at jeg ikke kom til å ha råd til å kjøpe alle møbler helt nye med en gang. Likevel er det jo greit å ha bord og stoler, slik at man kan ha familie og venner på et lite måltid.

Jeg har jo lyst til å fiffe opp leiligheten min litt. Selv om jeg også tenker at det snart er på tide å flytte innover mot “sivilisasjonen” igjen. Det er slitsomt å kjøre 45-60 min til jobb, også hjem igjen etterpå. Det som er mest slitsomt, er når jeg først jobber, også er det kveldsmøte etterpå. Reise hjemmefra kl 8.30, og komme hjem kl 21.30 er ikke så kult.

Jeg kan ikke si at jeg har mer råd til nye møbler nå, enn hva jeg hadde da jeg flytta inn for snart 3 år siden, men det skader ikke å vindus shoppe litt. Skeidar, Ikea, Jysk. You name it. Jeg har vært i diverse butikker, og sett masse på nett. Her er et lite knippe:

Jeg kommer nok ikke til å gå for rundt bord, selv om det er veldig stilig. Men det passer ikke inn. Og jeg burde egentlig ha plass til 10 stk.

Jeg er veldig på disse sorte bordene. Jeg tenker mye på hvordan bordbenene er, fordi noen må sitte på enden også. Et stort bord kan også ta veldig mye av rommet når jeg ikke har gjester, så jeg ser etter et bord med ekstra plater. Som kan trekkes ut når jeg trenger det. Stolene er også en ting å tenke litt på. Jeg syns det var stilig med de litt farge, men samtidig skal det jo passe inn med annen innredning, farge på veggen, julepynt osv. Jeg er også litt interessert i typ lenestol stoler, men det tar jo mindre plass med litt enklere stoler. Det blir også litt mindre kontrast når jeg tar frem klappstolene når vi blir 10 stk. For jeg har bare tenkt å ha fire stoler ellers.

Så det er mye å tenke på. Det er sikkert ikke lurt å kjøpe noe nytt nå uansett. Det er jo ikke sikkert det er plass på samme måten i en eventuelt ny leilighet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg