Ny pc

Mandagen denne uka måtte jeg ut å kjøpe meg ny pc.

Jeg var innom Power på strømmen, og fikk god hjelp, til tross for at jeg ikke visste hva jeg ville ha. Alt jeg visste var at jeg virkelig trengte ny pc, det måtte ikke være for dyr, og den måtte ikke være for stor og tung.

Historien bak, er at min gamle pc plutselig manglet mellomrom-tasten. Den ville ikke alltid virke. Så fikk jeg hjelp av en pappa i barnehagen, som er datakyndig. Så da funket mellomrom-tasten litt bedre. Ut mot sommeren begynte pc’en å la være å slå seg på. Det startet opp, men skjermbildet kom aldri på. Dette resulterte i at hver dag jeg bruker pc’en må jeg skru den på kanskje 4 ganger før skjermbildet også skrur seg på. Så, i helgen som var, lette jeg frem ekstern lagring og flyttet alt over dit. Flaks for meg, fordi dagen etter sluttet pc’en å fungere. Plutselig ble den bare helt møre, nektet at imot lading og ga fra seg null livstegn.

Han som hjalp meg på Power hadde flere valgmuligheter for meg. Selv hadde han noen favoritter. Det tok litt tid å hjelpe meg, men til slutt fant vi noe jeg kunne si at jeg hadde lyst på.

Så nå har jeg da gått fra Lonovo til en Asus, og typen til ei venninne har til og med sakt at dette var et godt kjøp. Noe han tydeligvis sjeldent sier.

Jeg er veldig fornøyd. Det er noen forskjeller som jeg må vende meg til. For eksempel at delete-knappen her er et hakk lenger til venstre, så jeg slår av pc’en hver gang jeg skal bruke delete-knappen.

Nå må jeg bare finne meg en mappe å ha pc’en i når jeg skal ta den med meg it av leiligheten, så er vi klare.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg