Norgesferie del 4

Siste delen av ferien min kommer her.

Fredag 31. juli reiste jeg opp på hytta. Her skulle jeg hjelpe foreldrene mine og bruttern med å lage veranda. De hadde da snart vært på hytta og jobbet med dette i to uker. Så når jeg kom hadde de jo kommet veldig langt. Bakken er gravd opp, bein er støpt, ramma er satt og det begynner å se ferdig ut.

 

 

 

Mitt oppdrag ble da å hjelpe pappa med å bygge trapp.

 

 

 

Dette var en oppgave som tok en og en halv dag. Jeg kom jo opp til lunsjtider på fredagen, og jobbet da til middagstid den dagen. Så på lørdagen holdt vi på fra rett etter frokost til middagstid. Når jeg sier middagstid, så er det rundt åtte på kvelden.

Mens vi holdt på med snekkerarbeidet fant vi også noen interessante skapninger. En orm, en sommerfugllarve, og en puppe?

 

 

Lørdag ettermiddag gikk jeg og mamma en tur langs elva for å finne fine badeplasser. Da vi var ferdig med jobbinga på kvelden avsluttet vi med ett lite bad. Det var litt kaldt, men ikke så kaldt som de andre badene jeg har tatt denne sommeren. Det er en del strøm i elva, så man må passe litt på så man ikke flyter med. Da kan du faktisk havne i Hønefoss.

 

 

På søndag var det regnvær, og vi var tomme for plank, så da pakket vi oss sammen og reiste hjem.

 

 

 

Jeg ble hos foreldrene mine til mandag morgen, siden jeg ikke hadde noe middag hjemme. Alt ligger i frysen.

Mandagen og tirsdagen ble brukt til å slappe av og få litt sol på kroppen. Onsdag pakket jeg meg sammen og gjorde meg klar for en helg hos foreldrene mine.

Torsdag reiste jeg til foreldrene mine, og brukte dagen på å bake kaker. Ostekake og Fruktterte.

Fredag gjorde jeg klart til bursdagsfeiring med familien. Jeg var i skogen og plukket blåbær til fruktterta, og jeg bakte kanelboller. Alle kakene er selvfølgelig glutenfrie.

Grunnen til at jeg har det hos foreldrene mine er på grunn av smittevern. Leiligheten min er 46 kvadrat, og vi blir 10 pers. Da er det litt mer forsvarlig å ha det i foreldrene mine sitt hus. hadde det blitt regn, så kunne vi sittet inne uten å være for nære hverandre, men også nå med fint vær, så kunne vi sitte ute med godt mellomrom. Hjemme hos meg hadde ikke det funket.

Lørdag og søndag ble brukt til å lade opp. Lørdagen i sola, og søndagen med serier på tv’n. For på mandag (i dag) starter jeg i ny jobb!!!!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg