Norgesferie del 1

Fredag 10. juli var min siste arbeidsdag før sommerferien. Da hadde jeg befaring fra Krogsveen på leiligheten min. Det tok typ ti min, mens jeg hadde brukt sikkert fire timer på å rydde vekk greier og vaske leiligheten. Men da er det i alle fall sommerreint her.

Lørdagen ble brukt på å reise til Tante for å feire hennes 60-årsdag. Hun hadde egentlig bursdag i påsken, men på grunn av korona ble den først nå feiret skikkelig.

Søndag dro jeg og ei venninne på tur i Lørenskog. Ute ved Losby har de nå åpnet to nye badevann (Halssjøen og Drettvannet), så vi pakket med oss hengekøye og lunsj, og tok turen ut dit. De to vannene ligger omtrent rett ved siden av hverandre. Her er det nok veldig fint å både telte og bade. Vi nøyde oss med utsikten siden det blåste litt kaldt og var overskyet.

 

 

Mandag ble det en liten “familietur” inn i Tæruddalen sammen med to venninner og to barn. Lunsjen ble tatt på en benk ved Tærudtjerna, også plukket vi litt blåbær. Det meste gikk i munnen, men noe ble med hjem. Bading ble det heller ikke i dag.

 

 

Tirsdag reiste jeg hjem til Bjørkelangen igjen siden det da skulle regne hele dagen. Det skulle det også hele onsdagen, så her benyttet jeg tiden til å planlegge sommerturer.

På onsdagen la jeg gamle bilen min ut for salg på FINN. Det tok ikke lange tiden før jeg hadde masse meldinger og en haug ubesvarte anrop. Etter en del meldinger og noen telefonsamtaler ble bilen solgt. Derfor ble kvelden brukt til å pakke kofferten i stede for å ta en badetur.

Torsdag reiste jeg til foreldrene mine. Han som skulle kjøpe bilen sa han kunne hente den på fredag, så da tenkte jeg å bruke torsdag ettermiddag på å rydde ut av bilen. Jeg hadde fortsatt isskrape og litt diverse liggende i bilen.

Fredagen kom og han som skulle ha henta bilen kom ikke. Beskjeden ble at jeg skulle få pengene på kvelden også skulle de komme å hente bilen på mandag i stede.

Lørdag dro jeg på Strømmen med ei venninne og familien hennes for å bowle. Det var kjempe gøy. Det er så lenge siden sist, at jeg hadde glemt det litt.

Mandag ettermiddag kom fyren og hentet bilen. Jeg fikk penger på konto, og han kjørte hjem med bilen.

Tirsdag gjorde jeg siste innspurt med pakking og en liten handletur, for nå står Loen for tur.

 

Det sprø er at jeg nå har brukt opp en uke ferie, og jeg har egentlig ikke gjort så mye. Kort oppsummert to dagsturer, en bursdag og en dag med bowling.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg