Lenge siden sist

Her har jeg ikke vært på en stund. Det har skjedd utrolig mye i det siste. For ikke å nevne COVID-19.

 

JA, så hva har jeg gjort siden slutten av januar?

Jeg har vært to ganger hos tannlegen. Den årlige sjekken, og en gang til dagen etter. Jeg hadde et hull.

Vi hadde vår årlige pinnekjøttmiddag på jobb. Noe som i år igjen var kjempe gøy. Jeg koser meg så sammen med denne gjengen.

I starten av februar kom det er lita snelle til verden. Hun fikk jeg besøke bare en liten uke gammel. Så søt og herlig, og storesøsteren er så stolt av henne.

Jeg har også vært på middag hos en kollega. Det var også helt supert. Masse god mat, og er herlig vertinne.

Jeg har også fått litt flash back i februar. Jeg skulle holde ei venninne og hennes to barn med selskap, mens samboeren hennes dro på konsert. I det han reiser så begynner eldste ungen å løpe etter. Hu sku jo være med. Da kjente jeg litt på hvordan mamma kanskje hadde det den gangen jeg plutselig ombestemte meg å skulle være med pappa å vaske bilen likevel. Gikk fra Ellingsrudåsen med til Karihaugen. Mamma visste ikke hvor jeg var blitt av og pappa ante ikke at jeg hadde gått etter, i alle fall viste han ikke at mamma ikke visste hvor jeg var.

Så kom vinterferien, der ingen ting skjedde, annet enn at den ble avsluttet med veldig mange fastelavensboller.

I slutten av februar hadde vi åpen kveld i barnehagen jeg jobber i. Det var ikke like mye trøkk i år, men det var fortsatt en del innom.

Også i slutten av februar og starten av mars har jeg vært på et par jobbintervju. Noe som har vært veldig spennende. Jeg har fått se fire alternative arbeidsplasser, og jeg har fått ett jobbtilbud.

Også stengte Norge alle barnehagene frem til 26. mars. Dette resulterte i permitteringsmøter, og webinar om dette. Sånn at jeg som tillitsvalgt skulle være klar over og forberedt på at dette kunne skje. Men så fant staten ut at de skulle dekke foreldrebetaling, og tilskuddene skulle ikke kuttes, så da tror vi enn så lange at vi er trygge.

I denne to ukers perioden har jeg jobbet i barnehagen tre dager, og hatt hjemmekontor resten.

Så, bestemte vi oss for å fortsette å stenge alle barnehagene til over påske. Den 14. april er nå første mulighet for å se lyset å kunne jobbe seg mot en normal hverdag igjen. Det er også den dagen jeg egentlig skal få sykepleierstudent.

Neste uke skal jeg nå jobbe to dager i barnehagen, og ha hjemmekontor for resten. Etter det så hadde jeg tenkt å ta påskeferie. Men vi får se hva det blir til. Man får jo ikke reist noe sted uansett. Jeg kan jo kanskje prøve å få gått noen toppturer i nærheten, men planen var jo å reise på hytta.

Mamma og tante har bursdag i påsken, så det blir jo gøy. Not.

Jeg sitter hjemme alene hver dag. Jeg bor jo alene, så sånn er jo det. Jeg finner glede i å kunne gå meg en tur, og at jeg kan reise i barnehagen. Men ellers er det ganske stusslig.

Siden stenging den 13. mars, har jeg gått tur eller trent styrke hjemme 11 av 16 dager!!!!

Sånn sett er jeg glad jeg heller er mer introvert enn ekstrovert, for jeg trives faktisk ganske godt i mitt eget selskap. Jeg ser bare faren med at jeg kan bli litt isolert.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg