Jobbuka

Denne uka har gått kjempe raskt. Selv om jeg aldri føler fredagen kan komme raskt nok, så har det jo gått fort.

Mandag var jeg å kjøpte meg ny pc etter jobb. I helgen som var bestemte min gamle pc seg for å takke for seg. Så da ble jeg noen tusen kroner fattigere. Kjøpet resulterte i at jeg ble sittende på kvelden å sette opp pc, og overføre dokumenter osv.

Tirsdag var jeg å testet noe nytt. Jeg trener jo på Fresh, så da kan jeg bruke hvilke senter jeg vil. Jeg er for det meste på ett og samme senter. Jeg har også da vært flink å testet en del forskjellige timer: bodypump, cxworx, easy yoga, bodybalance, zumba, les mills tone og body attack. Så denne gangen måtte jeg teste Crosstraining på Fresh på skedsmokorset. Det var spennende. Jeg hadde grua meg litt, for jeg hadde en mistanke om hva det var, men det viste seg at det var en helt fantastisk time. Jeg ble drit sliten, men jeg levde dagen etterpå. Jeg ble støl og kjente det godt i kroppen, men jeg greide gå normalt etterpå.

Onsdag brukte jeg over en time på å kjøre hjem fra jobb. Det var helt sykt med kø. Kanskje ikke så rart siden jeg slutte 16. Men så var det lysregulering ved Mork, for der drev de med veiarbeid, å det tok en evighet å komme seg forbi.

Torsdag var det personalmøte på kveldstid. Det ble en lang dag. Jeg jobba først fra 7-13, så ble det en halvtime overtid. Jeg og en kollega har ansvar for matbestilling, og satt med tinehandel å prøvde rette opp i en del ting. Det resulterte i en telefon til kundestøtte, og litt mild banning da ting tok alt for lang tid. Etterpå dro jeg å shoppa sko og mat. Sko, fordi jeg trengte noe etter alt stresset med tine. Så fikk vi middag på jobb. Møtet var fra 17.30-20.30. Så da var jeg ikke hjemme før 21.30.

I dag er det fredag, og jeg har jobba til 17, og handla grønnsaker og biola på vei hjem. Nå skal jeg slappa av med en film, før jeg tar kvelden. Så satser jeg på fint treningsvær i helgen, for jeg må få til litt mer enn en dag trening i uka.

Hvis du har filmtips, så tar jeg gjerne imot de. Jeg sitter å venter på at US skal koste litt mindre, men ellers aner jeg ikke hva jeg skal se.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg