Helt dilla

I det siste har jeg vært skikkelig matlei. Når det kommer til frokost og lunsj, så eier jeg ikke lenger lyst til å på noe spennende. Jeg er egentlig drit lei både brød og knekkebrød.

Men i november var det tilbud på chiafrø hos obs, så da kjøpte jeg to poser med dette.

Den siste måneden har jeg da spist kjøleskapsgrøt til frokost og lunsj nesten hver dag. Det er skikkelig godt, og det kan mixes på ulike måter. En dag har jeg bringebær til, en annen dag yoghurt. Den neste dagen kan jeg mixe med blåbærsyltetøy eller bare spise den sån den er.

 

Dette putter du f.eks. i et glass:

  • 2 ss chiafrø
  • litt over 1 dl havregryn
  • noe søtning f.eks. sirup
  • 2 dl valgfri melk

Rør godt sammen, sett på lokk, og sett i kjøleskapet. Her må den stå i minst 5 timer før den kan spises. Jeg pleier lage før jeg går å legger meg. Grøten er holdbar i 1-2 uker så lenge du bruker et lufttett glass.

 

Hva spiser dere til frokost? Jeg tar imot tips med åpne armer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg