Glutenfri messe

Nå er det en liten stund siden sist jeg skrev noe. Det har skjedd en del, men jeg har ikke så mye tid til å sette meg ned å skrive om det.

I dag var det glutenfri messe på varemessa i Lillestrøm. Nå er det 3. året jeg drar på denne messa. I år må jeg få si at jeg ble litt skuffa over at baker hansen ikke var der. Men jeg fikk uansett med meg masse mat.

Kjevla bakeri har kjempe gode lomper og tykklefser. Dette må jeg bare ha med meg. Puttes i frysen, og holder seg godt der, selv etter utløpsdato. Bor du i Oslo området, så selges disse også på Meny på Bryn senteret. Det koster litt, men det er verdt det når man ikke spiser det hver dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt rundstykker må man jo få med seg. Her var det 3 for 50,- og da tok jeg også med litt til bruttern, siden han ikke fikk vært med.

Det Glutenfrie verkstedet har ekstremt god sjokoladekake. Focaccian deres er også helt fantastisk. Derfor ble det seks poser av den. Det eltefrie brødet har jeg aldri prøvd, så det blir spennende. Samme med de brødskivene. De skal visst være bra å ha med seg på tur. Vi får se…

Wild fire foods har heltnaturlige og supergode produkter. I dag ble det bbq saus i to varianter, samt teriyakisaus, hoisinsaus og en mango habanero hot saus. Sist nevnte er veldig god å blande ut i rømme og bruke som dipp til chips.

Hos Brisk måtte jeg teste en del brød. Det blå kjøper jeg innimellom på Rema1000, og det er veldig godt. De andre brødene har jeg ikke prøvd før.

Allergikost har alltid masse spennende. Orgran har melkefrie produkter i tillegg til at de er glutenfrie, så det passer veldig bra. Egge erstattningen har jeg brukt en del, men pannekakene og brownien har jeg ikke prøvd før.

I tillegg fikk jeg med meget par supper. Jeg har ikke hørt om de før, men smaksprøven var god, så da må man jo prøve.

Etter hvert som jeg graver meg inn i haugen av varer så skal jeg prøve å oppdatere dere på om det var godt, det jeg ikke har prøvd før.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg