Fullpakka

I dag har det skjedd noe hele tiden.

Jeg starta dagen på den negative siden, da jeg ikke orka stå opp da klokka ringte 05.00. I stede sto jeg opp 06.15. Det resulterte i at jeg kunn hadde 15 min på å komme meg opp og ut.

Siden det datt sånne hvite ting ned fra himmelen i dag, så var det litt kaos. Jeg brukte 1 time og 10 min på å kjøre til jobb. Det skal egentlig bare ta ca 40 min.

Dagen på jobb, var bedre da. Vi koste oss ute i snøen både før lunsj og etter lunsj. Drt er jo supergøy for unga når vi får litt snø.

Etter jobb dro jeg rett på Fresh, for å få brukt dette medlemsskapet mitt litt. Jeg har faktisk vært ganske flink så langt i 2019. Er det forresten noe som kan være interesant å høre om. Hva jeg trener, jeg som er avdanka håndballspiller og svømmer, som mangler motivasjon for å komme seg tilbake til nærheten av der man var før?

Etter 1,5 time på fresh var det tilbake på jobb. Vi har hatt personalmøte i dag, hvor vi blandt annet har snakket om den nye IA-avtalen. Spennende.

Da klokka ble 20.30 var vi ferdige, og jeg stormet ut. Etter 45min kjøring hjem i mørket, med traktor her og der, sitter jeg nå å skriver litt før jeg skal ta natta.

I morgen blir det nok en tur på Fresh! Det er ikke så mye annet å gjøre når man ikke har bankkort. Det ble spærra på mandag, da noen prøvde missbruke det. Nedturen er at det tar 1 uke å få nytt, og jeg vil ikke bruke mastercard!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg