Er det mulig

Jeg må bare si det. Det er helvetes irriterende at folk ikke greier å skrive navnet mitt riktig.

Det er en ting når jeg bare sier det, for det er vanskelig. Jeg vet det. Men når du får det stavet, eller det står svart på hvit foran deg. Da burde du greie å kopiere.

For en stund siden fikk jeg lapp i postkassa, om at vi skulle få nye postkasser, med skilt, så det skulle bli lettere for f.eks. postbud. Også ser det jo litt bedre ut når alt er likt. Dette er et kjempe bra tiltak fra styret i sameiet, som jeg er veldig for.

Med dette så har jeg nå en postkasse som ikke er i bruk, så hvis noen mangler dette kan du få min.

Da jeg skulle hente pakka mi i postkassa på lørdag var de nye postkassene og skiltene hengt opp. Det ser jo ganske bra ut, gjør det ikke?

Min er øvert, til venstre, i midten.

Forvirringen er lett her for et stakkars postbud, når alle i vollakroken sameie 2 i andre etasje har nr 39. Jeg skjønner ikke helt hvorfor de har gjort dette når første etasje har ulike nr.

Det har derfor skjedd at mine pakker, mer enn to ganger, har ligget i en av naboene sin postkasse.

Men det var ikke dette jeg skulle vektlegge i dag. Her er det snakk om navn. De har ikke greid å få navnet mitt riktig! Det står i papirene over hvem som eier hvilke leilighet i sameiet, og det sto på den gamle postkassa mi.

Eldukatis!

Det er bra jobba.

Jeg har sendt mail til styret om feilen, og den skal rettes opp. I tillegg har jeg bedt om klistremerke så jeg ikke får reklame, å det kom opp bare noen dager etterpå.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg