En av mine svake sider

I dag hadde jeg tenkt at jeg skulle fortelle dere litt om en ting jeg er skikkelig dårlig på.

Jeg har aldri hatt veldig interesse av å sminke meg. Jeg har alltid vært glad i ansiktsmasker, kremer og den slags, men ikke sminke.

Til daglig bruker jeg foundation, litt highlighter, litt bronzer også tegner jeg bryn.

Når jeg skal ut slår jeg til med eyeliner og maskara, og noe farge på leppene.

Thats it

Jeg er forresten drit dårlig på å legge eyeliner på lokket, så hvis noen har tips, sleng de hit. Jeg tar imot. Jeg har til og med prøvd sånne klistrelappmaler, men det funka dårlig…

Jeg har masse produkter, og jeg prøvde meg som Mary Kay konsulent en stund, i håp om at det skulle vekke litt mer interesse. Det gjorde ikke store forskjellen, annet enn at jeg brukte masse penger, og nå bruker foundation primer, og sminkefjerner med silikon. Mye mildere for huden, og funker fett med linser på.

Men, jeg har nå tatt ett skritt inn i øyeskygge-verden. Jeg har faktisk kjøpt tre paletter og litt koster, og testet litt. Under er da innkjøp nr to faktisk. Det første jeg kjøpte kan vi komme tilbake til senere en gang.

Away we glow fra NYX

Mye fine farger, men å finne kombinasjoner er ikke helt min sterke side. Jeg har funnet Eveline Karlsen på YouTube og insta, og digger det hun poster, men jeg blir ikke så mye flinkere forde.

Rart det der…

Til fredag skal vi ha pinnekjøttmiddag på jobb, da skal jeg prøve å sette på vipper. Det kan bli et eventyr i seg selv. Jeg har hatt vippeextensions, men aldri satt på løsvipper før…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg