De beste julegavene

Julegavene fra julen 2018 er jeg veldig fornøyd med. Jeg har nesten bare fått det jeg hadde på ønskelista, og det jeg har fått utenom er også midt i blinken.

 • Det første gaven, er to  stk bordpeis. Eller bordbrenner. Dette er en ting jeg har ønska meg, men jeg hadde ikke satt opp noe spesifikt. De jeg har fått heter LILLI og er fra Tenderflame collection. Disse skal man bare fylle TenderFuel på. Ikke bioetanol.

Gave nr to, er boka til Berit Nordstrand. Tarmens medisin. Dette er en bok jeg har ønska meg. Det er en bok som viser deg hvordan du får opptimalt mangfold av tarmbakterier gjennom maten du spiser. Det er seks smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode. En bok jeg følte jeg trengte, siden tarmen min ikke har det helt bra med tanke på cøliakien min.

Gave nr tre, er spillet “ordet fanger”. Spillet setter deg litt ut, og jeg ble litt stressa da vi testet det i romjula. Vanligvis er det ikke vanskelig å nevne eksempler på frossenmat eller eventyrfigurer, men hjernen jobber påen helt annen måte under press. Jeg hadde satt opp noen spill på ønskelista mi, dette var ett av de, og det var et bra valg.

Gave nr fire var en Dry Sack fra XXL. Denne sto ikke på ønskelista, men det er en veldig praktisk ting å ha i tursekken. Jeg fikk den i 35L, noe som er veldig stort. Jeg vurderer å bytte den i 20L.

Gave nr fem, var en bok i krim-serien om politimannen William Wisting. Skrevet av Jørn Lier Horst. Jeg hadde ikke kontroll på hvilke bøker jeg har fra før, men jeg visste at det var kommet en ny bok. Søstern hadde heller ikke kontroll, så hun gamblet på at det var “når det mørkner” jeg manglet, men den hadde jeg. Derfor er boka byttet inn i en tilgodelapp, siden Norli ikke hadde inne noen bøker jeg ville ha.

Gave nr seks, ble en ny lue, fra Kari Traa. Ikke på ønskelista, men veldig bra å ha.

Da trur jeg faktisk det var det. Jeg fikk en ny klesrulle og fotkrem i julestrømpa, sammen med litt flaxlodd som jeg vant 10,- på, også fikk jeg penger av tante og bestemor som ble overført på konto. Og seff ny kalender fra søs. Men den kommer vi tilbake til.

For hvem har vel kontanter i dag!

Alt i alt er jeg kjempe fornøyd.

Hva fikk du til jul?

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg