DAG 8 & 9 av 50

I går var det dag 8. Jeg hadde minimalt lyst til å bevege meg ut da jeg kom hjem fra jobb. Men etter litt middag og den hadde fått synke litt, så måtte jeg jo bare ut. Jeg kunne ikke gi opp nå. Det er år og dager siden sist jeg hadde så mange treningsdager på rad, så nå er det bare å fortsette til man kreperer. Fredagens tur ble da 30 min småjogging/spasering på holka.

I dag hadde jeg avtalt med ei venninne at vi skulle ut på tur, så dag 9 av 50 var i boks før den hadde starta. Jeg plukka henne opp på busstoppet ved meg, litt før 11, også kjørte vi ut mot rømskog spa. Skiltingen var som alltid litt på bærtur i starten, men vi fant etterhvert ut at vi ikke kunne kjøre inn til parkeringen. Det var ikke lange stykket, så det gikk jo bra gå. Fra der vi parkerte bilen, til der vi egentlig skulle parkere var det 2,7km. Her var det holke den første km, og ikke brøyta resten av veien. For ikke å nevne at det bare var oppover. Det ble drit tungt. Etter å ha gått ca 2km delte veien seg. Her regnet vi med at vi kunne gå bort til parkeringen og opp til tårnet – 1,5km, eller vi kunne gå opp gjennom skogen til tårnet – 0,5km. Vi valgte å gå gjennom skogen. Her var det litt mindre snø å vasse gjennom.

Oppe ved tårnet var det ingen andre mennesker. Vi var helt alene. Tårnet har en “uteplass” med vann, bålpanne og benker. Vi satt her en god stund, grilla pølser, skravla, tørka sommene mine, og koste oss max.

Veien ned igjen gikk mye raskere. Mye snø har ikke like mye å si når du bare skal gå i nedoverbakker. Jeg var hjemme igjen ca 15.30.

Etter en dusj og med tørre klær var det deilig å kunnr bruke kvelden på ett glass vin, god middag, film på tv. Også må man seff få meg seg alt som skjedde mens man var på tur. De to kommunene med endrede smittevernregler, og om dette kan forplante seg til der jeg jobber eller bor. Enn så lenge gjør det ikke det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg