Dag 2 & 3 av 50

I går var det dag to av 50 dagers challengen på jobb. Her var det hele 19 blå, men siden jeg tok styrketreningen i går, så måtte jeg ut i dag. Beina mine fiksa ikke en styrkeøkt til.

Jeg har jo heldigvis litt varmt tøy fra Craft, som jeg kjøpte for noen år siden til kaldere skiturer, så det tok jeg på meg. Jeg kjørte da boxer fra Endurance, ull-bh fra Cubus, Craft vinterbukse, Ull trøye, jakke fra Craft, tykke ullsokker fra Kari Traa, Salomon sko, tynn ull hals fra Vikafjell og ull pannebånd. På hendene hadde jeg hansker fra Bula.

Turen ble litt over 8km lang. Det var kaldt men det gikk veldig bra. Da jeg kom inn igjen hadde jeg istapper i håret, men jeg var kun kald på låra. Etter en varm dusj var jeg ildrød på låra, og satt i sofaen med pledd og varmeflaske for å få tilbake hudfargen.

 

I dag var det heldigvis litt varmere ute. Bare 8 blå. Klesvalget ble da litt lettere. Jeg kjørte samme sokker, sko, bh, boxer, ull longs, ull trøye, turbukse, fleece genser og jakke fra endurance, vanter, fleece hals og et litt tykkere bomulls pannebånd. Det virka som det var litt varmt på overkroppen, men etter hver kjente jeg at det var akkurat passe. Etter litt over 8km var låra mine litt småkalde, men etter en dusj hadde de nesten fått tilbake hudfargen igjen.

Nå har jeg satt en bolledeig. Den er melkefri, eggefri og glutenfri. Tanken er at dette blir “kveldsmat” på hverdager der jeg velger å gå en tur rett etter jobb. Jeg kommer til å ta med meg noe lett middag på jobb, som jeg kan spise sammen med ungene når det er ettermiddagsmat. Så går jeg meg en tur rett etter jobb, før jeg drar hjem. Når jeg da kommer hjem så er klokken kanskje blitt 17.30/18.30. Da er det litt seint å begynne med middag etter jeg har fått dusja og tørket håret, så da er det perfekt å bare ta en bolle eller kanskje noe yoghurt. Det er i alle fall tanken, så får vi se hvordan det blir i praksis.

Jeg kommer nok til å bli sliten, om jeg skal greie å holde en treningsøkt hver dag, sammen med jobb i 7,5 time uten pause, og reiseveien på 50-60min (en vei). Men, den tid den sorg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg