Dag 15, 16 & 17 av 50

Fredag var dag 15. Dette var også forhåpentligvis siste dag borte fra jobb med denne sykdommen. Det har vært skikkelig slit å være hjemme. Når jeg sier slit, så mener jeg jo fordi jeg ikke har tålmodighet til å sitte hjemme.  Jeg verker etter å få komme tilbake på jobb. Men sånn er det. Med korona og høye smittetall og Rødt nivå, så må man holde seg hjemme når man er snørrete og hoster, og det hjalp jo ikke akkurat at jeg fikk feber. Hadde det ikke vært korona, så hadde jeg blitt på jobb. Såpass sta er jeg.

Men dagens treningsøkt ble da en minibands økt fra LiveGym. Den var veldig bra. Fikk liksom med både bein og armer og mage, så da er jeg fornøyd.

I helga har det vært veldig kaldt, så jeg har ikke tatt sjansen på å ta treningsøktene ute. Nå vil jeg være frisk. Så da ble dag 16 en liveøkt på morgenen med Treningsfruen, og dag 17 ble en liveøkt  på morgenen med Funkygine. Begge øktene var svettefest, og veldig deilige.

Nå når det går så veldig bra med treningen, så lurer jeg på om jeg skal sette inn et gir til. Jeg har jo veid meg hver søndag morgen i løpet av disse 17 dagene. Fra den første søndagen, til denne tredje søndagen, så har jeg gått ned en halv kg. Det er jo ikke noe å skryte av, men jeg tenker at dersom jeg hadde vært litt mer bevisst på hva jeg spiser, så hadde sikkert den vekta sett litt annerledes ut. Jeg ser jo at jeg må bli flinkere på å spise frukt og grønnsaker, og det er jo ikke drit mye fisk i dette kostholdet mitt.

Har du noen tips? Jeg må jo også ta hensyn til at jeg har cøliaki, og ikke egentlig skal ha laktose, soya eller egg. Det gjør det litt vanskeligere føler jeg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg