Dag 12, 13 & 14 av 50

Dag 12 ble en litt tyngre deg. Jeg starta med å reise på jobb med litt tett nese 07.00. Da jeg kom meg på jobb rett før 8, var nesa blitt litt tettere, og kroppen føltes litt tyngre enn normalt. Det kommer ikke så mange barn så tidlig, men jeg spiste da frokost med de få som var der. Etterpå begynte barna å leke. Nå begynner jeg å bli snørrete, og smårar i halsen. Magen roper at den snart er nødt til å kvitte seg med noe, og jeg blir varm i kroppen. Dette ender med at jeg 09.15 reiser hjem. På vei hjem ringer jeg legevakta på Aurskog-Høland, og får time til Koronatest 11.30. Det var ikke noe problem når jeg sa jeg jobba i bhg. Så var det å ringe mamma da, for å informere om at jeg ikke kommer innom de etterpå (skulle hente skia mine), fordi jeg nå har dratt hjem fra jobb og skal testes.

Etter å ha sittet hjemme i det som føltes som en evighet (en time), dro jeg for å teste meg. Jeg burde spurt hu på legevakta om jeg kunne gå til teststasjonen, for det kunne jeg ha gjort. Det hadde tatt ti min. I stede måtte jeg nå lete etter et sted å parkere bilen. Teststasjonen på Bjørkelangen er nemlig flyttet inn. Da jeg hadde parkert bilen og gikk mot inngangen ropte noen til meg “skal du teste deg?”. Jeg tenkte nå at jeg hadde gjort noe galt, men det hadde jeg ikke. Det var bare å gå bort til inngangen. Der tok de meg imot med en gang. Sprit til hendene rett innenfor døra, også rett inn på et rom. Denne gangen fikk jeg en sånn puls måler sak på fingeren. Sånn de har på sykehus vet du. Jeg var så inne i mine egne tanker om å forberede meg på denne pinnen opp i nesa, så jeg glemte å spørre hva eller hvorfor jeg hadde den på fingeren. Alt jeg fikk med meg var at hun sa “90. Det er bra det”. Hadde jeg puls på 90?

Da hun spurte om jeg hadde tatt testen før fikk jeg svart ja, og at jeg har trange neseganger, så hun skulle være litt forsiktig der da. Det gikk også denne gangen smertefritt å få gnidd denne pinnen i halsen. Nesa var mye bedre, men det svei like mye denne gangen også. Det ekleste er egentlig den følelsen når pinnen glir inn, og trekkes ut. Noen tårer ble felt, men ikke på langt nær like mye som sist.

Så var det hjem, spise lunsj, også ble jeg sittende å se på serier. Jeg burde sikkert gjort noen annet, men når man kjeder seg er det mye spennende på youtube også. LOL.

Dagen ble sykt lang, og jeg satt bare å venta på at klokka skulle bli 19, så jeg kunne gjøre meg klar til styrkeøkt inne, og healing klokken 20. Dagens økt ble en Tabata fra LiveGym.no. Healingen var som ellers perfekt. Dette kan vi komme tilbake til senere.

I går var det dag 13. Her sitter jeg da hjemme. Planen var å rydde klesskapet, så jeg ikke skulle kjede meg, og sitte å tenke på hvor syk jeg er. Jeg fikk skiftet på senga, men klesskapet kom jeg aldri helt gjennom. Halve klesskapet på soverommet er tatt. Det er litt forstyrrende å sitter å sjekker helsenorge hver time for å se om jeg er NEGATIV denne gangen også.

Etter å ha ringt jobb og informert om mer sykdom og ingen svar på prøve, konstanterte vi med at jeg blir hjemme ut uka.

I fire tiden kom svaret på prøven, og den var negativ. Woho!

Utpå kvelden måtte jeg få inn 30min trening, og med feber så tenkte jeg at det ble en økt fra livegym med hantler. Det ble en real tung økt. Svetten sila, som om jeg sku fått betalt for det. Men det var verdt det. Jeg sov veldig godt etterpå.

I dag var det dag 14. Tenk at jeg nå har trent 14 dager på rad. I dag var det så sykt fint vær, og siden jeg ikke lenger er i isolasjon, så kunne jeg ta en tur ut. Det var rimelig kaldt i dag, så det ble mye klær. Det ble en god tur, selv om det var jævelig slitsomt. Det positive i dag er at jeg ikke har feber lenger. Skal kanskje ikke feire for mye, vi får se i morra 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg