Dag 1 & 2 av 30 dager for miljøet

I går var det ikke bare siste dagen på hyttetur, men det var også første dagen i september, og første dagen av utfordringen 30 dager for miljøet.

Jeg startet denne dagen med 2 timer og 15 min på fjelltur.

Jeg kommer ikke til å sette fra meg bilen når jeg skal til og fra jobb i løpet av disse 30 dagene. Jeg kjører til jobb, for det er raskere enn å ta buss. Men det er jo andre ting jeg kan gå til, som jeg ikke må ha bil for å komme meg til.

På vei hjem fra hytta måtte jeg fylle bensin, og jeg kjøpte middag på McDonalds. Så da har jeg brukt 559,- og kan ikke kjøpe noe de neste 11 dagene. Hvis jeg skal greie et 50,- dagen budsjett. Problemet er at jeg må jo ha mer bensin i løpet av denne måneden, så det går nok litt dårlig med disse 50,- dagen.

I dag er det dag to, og jeg har gått på en shoppingsmell, og måtte ha ny kalender til jobb. Den kosta ikke mer enn 40,- da, men det gjør jo at jeg snart ikke har mer penger å bruke denne måneden. Litt teit når vi bare er på dag to. Jeg tok forresten ikke pose. Jeg hadde glemt handlenettet mitt hjemme, men jeg greier jo bære en bok i hånda. På jobb har jeg vært ute i rundt 3 timer. Men det er jo ikke akkurat i naturen da.

På vei hjem fra jobb, stoppet jeg opp på Fetsund lenser. Det var så mye kø, at jeg heller valgte å stoppe. Her ble det 20 min i frisk luft, mens jeg satt i telefonen med ei venninne, og fikk vite om hun venter gutt eller jente. Det får ikke dere vite. Da jeg kom hjem lagde jeg meg faktisk månedens første vegetarmiddag. Pasta med bønner i tomatsaus.

Nå skal jeg straks slå av all strøm, å sette meg å lese en bok i en times tid, før jeg tar natta. Altså fra 21.00-22.00.

 

Hva har du gjort for miljøet disse to dagene??

Og skal du være med de neste 28 dagene??

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg