Brynsfarge

Tidligere i uka var jeg å handle på Loco på Metro, og der har de utrolig mye som shoppern i meg har lyat på. Her er det bare å holde tøylene stramme, og tenke på hva man faktisk har bruk for. Jeg var egentlig der for å se etter noe å putte i morsdagsgaven til mamma, men jeg endte seff opp med en del ting til meg selv også.

Blandt annet fikk jeg raska med meg en brynsfarge

Det er noe med ordet tattoo som gjør at jeg blir litt usikker. Tattooveringer er jo permanente.

Oki…. slik ser da brynet mitt ut uten farge

Ikke velig pent. Nappa til døde, og vill ikke vokse ut igjen. Jeg har også hatt en liten sak i brynet tidligere, noe som ble en tabbe, da han som gjorde det stakk feil. Eier av studio prøvde rette det opp, men ett hull er ett hull. Derfor gror ikke dette. Heads up til de som tenker på å skaffe hull i kroppen.

Så var det fargen da. Det er en typ pensel som man påfører denne seige svarte fargen med. Veldig upraktisk, og det gjorde det litt vanskelig å få til ordentlig.

Så skal dette sitte på i 20 min om du bare vil ha fargen i 1 dag, eller 2 timer om du vil ha den i 3 dager. Veldig praktisk om man f.eks. skal på hyttetur eller ferie. Da slipper man kanskje sitte å tegne bryn hver dag.

Når den seige guffa har tørka, skal det peeles av. Spennende

Fargen sitter, som dere ser ikke bare i håra, men også på huden. Det gjelder altså å være veldig nøye når man påfører fargen. Øegg den der du ellers ville tegna bryna dine.

Jeg sier meg fornøyd, og kan fint fortsette å bruke denne. Men det er jo også veldig kos å sitte i en salong å få gjort dette. Det er seff litt dyrere.

Hva bruker du av brynsfarge?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg