Bom Bom Bom

Nå skjer det saker og ting.

I det siste har jeg sittet litt i tenkeboksen. Skal jeg kjøpe ny leilighet, skal jeg kjøpe ny bil, hva kan jeg få solgt leiligheten min for, hvor kan jeg flytte, hvor mye kan jeg få i lån, hva koster det meg for visning osv?

Jeg har hatt samtaler med Lillestrøm banken, OBOS banken, Nordea (der jeg har boliglån nå) og DNB (der jeg har bilforsikring nå). I dag snakket jeg også med ei fra Krogsveen som skal komme å se på leiligheten for å se hva jeg kan selge for. Så nå ruller det.

Jeg fant også en snerten liten bil på FINN i går, som jeg i dag har vært å sett på.

Tanken nå er; kjøp ny bil. Spare penger til større egenkapital. Se hva jeg kan få solgt leiligheten for. Eventuelt selge og mellomlande hos foreldrene mine før jeg kjøper og flytter inn i noe nytt. På denne måten slipper jeg 10% sikkerhet (15% hos OBOS) for mellomfinansiering, og sitter da igjen med en større egenandel etter salget av min leilighet. Da jeg snakket med OBOS banken trodde han jeg kunne på 2 100 080,- ved salg, så nå gjenstår det å se hva Krogsveen sier om to uker.

 

Dette her er litt av en prosess. Det gjør det ikke veldig lett, for ei som er singel, å finne leilighet når samfunnet er laga for par.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg