Babyshower

Her kommer da grunnen til at det ikke ble to dager på alternativmessa.

Jeg var i babyshower

Min herlige kollega, og venninne skal snart bli mor til nok ei lita jente. Dette måtte vi seff ordne istand babyshower for.

Jeg har liksom fått min signaturgreie, som jeg har gjort til alle babyshowers som jeg har vært på. Jeg lager bleiekake:

Inni her er det mellom 80 og 100 bleier, og en rekke andre produkter man trenger når man får barn. Det er rett og slett en veldig praktisk gave. Det kan f.eks bli mye klær på slite tilstelninger, så da er det godt at noen har tatt det praktiske også.

Hvis jeg husker riktig, så hadde jeg i alle fall da rumpepudder, sinksalve, våtservietter, tørre engangskluter, noe type badesåpe, litt godis til mamma (dette er kanskje noe man vil ha med seg i fødebaggen) og flax lodd. Dette kan komme godt med når utgiftene blir flere/større.

Sånn praktisk sett, så skulle jeg gjerne ha vist dere hvordan jeg setter den sammen, men det tenkte jeg ikke på før jeg var ferdig. Men man ruller altså sammen en og en bleie, og sikrer de med enten en gummistrikk eller hyssing. Så setter man sammen en haug av bleier til ett “lag” i kaka. Dette knyter jeg sammen med hyssing, før jeg setter på det rosa båndet.

Når du har lage tre lag. Flere eller færre om du vil. Så seter du de bare oppå hverandre. I bunnen kan du bruke et papp kakefat som man f.eks. får på jernia, eller bare klippe ut av en pappeske.

Jeg har pyntet med ting jeg har funnet på søstrene grene. Litt sommerfugler som er limt på, og blomster som egentlig er kakepynt.

En kollega av oss hadde også lagt kake på bestilling. Hun er i utgangspunktet utdannet konditor, så hun er kjempe flink til å komponere kaker til en hver anledning.

 

Så det var helgen min den 9. – 10. november.

Helgen etter feiret vi at min lillebror ble 29 år gammel. Det er jo også helt utrolig. Det er liksom ikke lillebror lenger nå.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg