Akedag

I dag har det vært en helt utrolig bra dag på jobb

Vi har ikke bare hatt supert vær, med sol og ikke alt for kald vind eller mange kuldegrader. Det gjør også at barna vil være ute litt lenger. Men barna har vært i supert humør. Det er garantert smittsomt.

Like ved barnehagen har vi en fin akebakke, som ikke er for bratt for barna å kjøre alene, og den er gøyal for oss voksne også. Ikke for kort. Vi tok derfor med oss akemattene og 11 barn på aketur. Det gjør det morsommere for barna også når vi går på tur med akematter, det er noe annet enn vogner.

Ved akebakken sto det en snømann, og den måtte vi sef se på. Noe var galt. Ha hadde ikke gulrotnese, men klementinnese.

Etter masse aking, latter og snø i trynet, måtte vi komme oss tilbake i bhg. Det er jo en fordel å fylle på med lunsj også.

Det som er snålt, er at jeg ikke er så glad i vintern. Jeg liker meg når jeg kan stå på slalom eller langrenn, og når jeg kan ake med barna, men ellers er det bare dritt med snø. Den burde bl.a. komme ferdig måka. Man skulle jo tru at folk i norge greier kjøre bil på snø, men sån er det jo ikke…

Sommern er best

Hva syns du om snø?

1 kommentar
  1. Jeg har INGENTING på snøen å gjøre. Har ikke ski, står ikke slalåm , så for meg kan det gjerne bli vår for å si det sånn 😀 men ake er gøy da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg