50 dagers utfordring – dag 1

I dag startet vi en liten utfordring på jobb. De neste 50 dagene skal jeg trene minst 30 min. Altså hver dag.

Her gjelder det egentlig å prøve å ha en plan.

Jeg har tatt et lite utgangspunkt i boka til Jørgine Massa Vasstrand; “Sterk utenpå, sterk inni”. Her er det satt sammen en rekke ferdige økter som man kan gjøre de dagene det er for kaldt eller man ikke gidder kle på seg å ta turen ut. Kommer jeg meg ut, så har jeg laget meg en runde som tar ca. 30 min, også har jeg jo flere andre runder i nærmiljøet som jeg kan gå.

Jeg bør jo egentlig gjøre begge deler. Søstern har jo i år også utfordret meg med å gå årstallet i km. Så i år skal det gås 2021km. I 2020 greide jeg det i bare skritt jeg har gått hver dag, men jeg greide det ikke i forhold til km på turer.

Planen nå er å finne andre turmål jeg kan gå etter. Om jeg f.eks. går rett etter jobb, så er det jo en rekke steder jeg kan gå både i Lørenskog, Rælingen, Lillestrøm, Fetsund. Så her må jeg bare sette opp en liste, og ta med treningstøy på jobb.

Dagens treningsøkt ble inne. Det var 14 blå da jeg kom hjem fra jobb, så det frista virkelig ikke å ta turen ut. Da ble det litt trening med strikker og vekter inne i stede. Rompe og lår har fått kjørt seg, men også litt armer og mage.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg