Ny spisestue

I romjulen og nå i det siste, har jeg blitt sittende å se på nye spisestuemøbler.

Det jeg har i dag, er arvegods etter pappa sin tante og onkel. Det er minst 33 år gammelt, for de hadde det da jeg var bitte liten. Disse spisestue møblene er noe jeg tok til meg, fordi jeg visste at jeg snart kom til å flytte, og at jeg ikke kom til å ha råd til å kjøpe alle møbler helt nye med en gang. Likevel er det jo greit å ha bord og stoler, slik at man kan ha familie og venner på et lite måltid.

Jeg har jo lyst til å fiffe opp leiligheten min litt. Selv om jeg også tenker at det snart er på tide å flytte innover mot “sivilisasjonen” igjen. Det er slitsomt å kjøre 45-60 min til jobb, også hjem igjen etterpå. Det som er mest slitsomt, er når jeg først jobber, også er det kveldsmøte etterpå. Reise hjemmefra kl 8.30, og komme hjem kl 21.30 er ikke så kult.

Jeg kan ikke si at jeg har mer råd til nye møbler nå, enn hva jeg hadde da jeg flytta inn for snart 3 år siden, men det skader ikke å vindus shoppe litt. Skeidar, Ikea, Jysk. You name it. Jeg har vært i diverse butikker, og sett masse på nett. Her er et lite knippe:

Jeg kommer nok ikke til å gå for rundt bord, selv om det er veldig stilig. Men det passer ikke inn. Og jeg burde egentlig ha plass til 10 stk.

Jeg er veldig på disse sorte bordene. Jeg tenker mye på hvordan bordbenene er, fordi noen må sitte på enden også. Et stort bord kan også ta veldig mye av rommet når jeg ikke har gjester, så jeg ser etter et bord med ekstra plater. Som kan trekkes ut når jeg trenger det. Stolene er også en ting å tenke litt på. Jeg syns det var stilig med de litt farge, men samtidig skal det jo passe inn med annen innredning, farge på veggen, julepynt osv. Jeg er også litt interessert i typ lenestol stoler, men det tar jo mindre plass med litt enklere stoler. Det blir også litt mindre kontrast når jeg tar frem klappstolene når vi blir 10 stk. For jeg har bare tenkt å ha fire stoler ellers.

Så det er mye å tenke på. Det er sikkert ikke lurt å kjøpe noe nytt nå uansett. Det er jo ikke sikkert det er plass på samme måten i en eventuelt ny leilighet.

Prøver være flink

Nå er vi tolv dager inn i det nye året. Endelig, 2020 her er vi.

Jeg har jo lovet meg selv at jeg skulle bli flinkere til å trene og spise bedre.

Når det kommer til mat, så har jeg faktisk vært flink å spise bra mat. Det har blitt knekkebrød med ost eller kjøttpålegg eller yoghurt, og to av seks arbeidsdager hadde jeg salat med meg som lunsj.

Når det kommer til trening, så har jeg gått meg en god tur hele fire dager, og vært på fresh en gang, også har jeg hatt hjemmetrening i stua to ganger. Det høres kanskje veldig bra ut. Trent syv av tolv dager! Men, nei. Alt dette har skjedd på fire dager

Denne helgen har jeg også gått på en smell. Jeg har stressa rundt her å ryddet leiligheter, og lagt ut ting for salg og kastet masse. Det resulterte i at jeg trengt litt sukker. Så jeg laga meg brownie. Den ble borte i løpet av helga.

På tur i dag så møtte jeg en veldig hyggelig gammel mann. Han fikk meg til å føle at det er håp. Det høres kanskje skikkelig dumt ut, men jeg ble så imponert. Hele samtalen begynte egentlig med at han syntes det var kjekt å se ungdommen (kremt kremt) ute på tur så tidlig på en søndag. Klokka var vell å merke 10, men jeg hadde da allerede vært ute i 50 min. Videre snakket vi om å holde seg i form, og passe på kroppen sin, eller karosseriet, som han kalte det. Han var 87 år gammel, og kunne fortelle at han var med på dans på mandager, innebandy tirsdag og fredag, og gikk tur i helgene. 87 år!! Det er jo kjempe imponerende at en liten mann i den alderen trener fire ganger i uka!

Jeg må legge meg i selene!

Men, nå er det bare å logge av, for nå er det 71 grader nord, Norges tøffeste kjendis

Ny hverdag

I går startet en helt ny hverdag for meg. Jeg hadde min første dag på kontoret, i min nye jobb hos utdanningsforbundet Lillestrøm.

Dag en var helt super. Vi har ikke fordelt arbeidsoppgaver helt enda, men jeg har i alle fall fått vist litt i dag. Jeg kan organisere, og jeg finner ut av ting, selv om jeg ikke egentlig kan det.

Jeg har jo vært redd for at det skal bli kjedelig å sitte på et kontor hele dagen, men jeg tror kanskje ikke det kommer til å bli noe problem. Det kan nok redde meg at jeg har det litt delt. Starter uka med noen dager i barnehagen, og avslutter den på kontoret.

Men, nå er dette bare første dagen, så det gjenstår jo å se.

Jeg har fått nøkkel, og parkeringskort, og venter på at de skal få fikset adgangskort. Det kan jo sikkert ta litt tid, siden jeg ikke er ansatt i kommunen. Men de hadde visst fikset dette før, så det går vel for meg også.

Happy new year 2020 + the outfit

Da var det plutselig blitt 2020!!!

Happy new year!!!

Jeg setter meg alltid noen nyttårsforsetter som jeg prøver å holde hele året. Noen ganger er det lett, andre ganger ikke.

I år er de:

  • spise sunnere
  • trene mer
  • shoppe mindre
  • spare penger til ny bil og ny leilighet

 

Nyttårsaften 2019/2020 ble feiret sammen med to kolleger. Vi ble en liten gjeng, og var åtte stk tilsammen. To av disse var barn under tre år. Det ble servert deilig kalkunmiddag dessert etter første runde med fyrverkeri. Vi var ute i to omganger, en gang klokken åtte for barna, og en gang ved midnatt.

En koselig kveld.

Her er nattens outfit og makeup:

Buksa er fra VeroModa

Toppen er fra BikBok

Øyenskyggen er fra MakeUpMekka

 

 

Har du satt deg noen nyttårsforsetter?