Wild fire

#reklame
I helga som var, var jeg som sakt på Body Mind Spirit festivalen på varemessa i Lillestrøm. Her hadde #wildfire stand, og jeg handler for en god sum. De har #glutenfri og kjempe gode produkter.

Når du handler får du med deg et hefte for tips og inspirasjon, og her står det også litt om wild fire og produktene deres.

Wild fire er Amerikanske Chef Jeff og Norske Janniche, som har videreført sine familietradisjoner om bruk av rene, lokale og økologiske råvarer så langt det lar seg gjøre.

Produktene er fri for f.eks. gluten, melk og modifiserte stivelser.

De har krydderblandinger, jerk marinade, hoisin, teriyaki, chipotle ketchup og bbq saus.

På bildet under kan du se hva jeg kjøpte

Jeg er veldig fornøyd med disse produktene. Jeg elsker f.eks. mango bbq sausen, og den har i juletiden blitt brukt som dipp til ribbe og medisterkaker

Selv-healing

Denne uka har jeg brukt lørdagen og søndagen på varemessa i lillestrøm. Der har de hatt Body mind spirit messe, og jeg har testet en del godsaker.
I dag var jeg på et lite foredrag om selv-healing. Det å måtte gi noe selv, og være åpen og mottagelig for healing. Det fungerer ikke om du ikke er 100% med.

Jeg er jo egentlig ganske skeptisk til ting jeg ikke vet noe om. Som mange andre. Dette med åndeverden vet man jo veldig lite om. Min eneste erfaring med dette er en opplevelse jeg hadde mens jeg jobba på McDonalds. Der kunne jeg ikke være aleine før åpning eller etter stengetid. Jeg hadde følelsen av at noen fulgte med på meg. Pusta meg i nakken, og det var en veldig trykkende stemning. Men om det var noe mer enn bare noe jeg følte, det vet jeg ikke.

I alle fall…
I slutten av denne selv-healing timen skulle vi utføre en slik healing “seanse”. Nå skal ikke jeg påstå at jeg bruker de rette termene for dette, for det har vært lite info på alt for liten tid.

Vi startet opp meg litt bakgrunnsmusikk, og så lukket vi øynene.
Du skal nå bli bevisst kroppen din. Kjenne hvor du har armene, bena, magen, hode. Også hele kroppen. Videre inviterer vi disse åndene inn for å hjelpe oss. Enten om du har et spesifikt problem du trenger hjelp med, eller om du lar åndene velge det mest fremtredende problemet på egenhånd.

Her sliter jeg litt da. Jeg ble sittende å prate med meg selv, inni hue mitt, å inviterer inn, men vet ikke helt hva jeg verken trenger eller vill ha hjelp til. Da ble det bare en generell invitasjon.

Videre er det ikke sikkert du kjenner at du får hjelp. Det kan føles som f.eks. kulde, smerte, eller bare ingen ting.
Jeg følte først ingen ting. Så fikk jeg et slags trykk i magen, men det gikk over like fort. Etter en liten stund ble det varmt i skuldre og nakke, og så spredte det seg opp i hodet. Det føltes som hodet sto i flammer. Så begynte tårene å trille. Jeg greide ikke stoppe det.
Nå kunne vi spørre ånden som hjalp oss om hva denne tingen vi fikk hjelp med var, men jeg følte ikke jeg fikk noe svar.  Det kunne f.eks. vises som at bilde, eller være en tanke som plutselig dukket opp.
Jeg aner ikke hva som skjedde med meg, men det føltes som om det lettet et trykk inni hodet mitt når jeg fikk grini litt.
Så fikk vi litt tid til å jobbe ferdig med problemet vårt, før vi takket for hjelpen, og kom tilbake til “virkeligheten” og fikk åpne øynene igjen.

En virkelig rar og fasinerende opplevelse.

Det ga mersmak, men jeg håper jeg slipper å grine hver gang.

Etterpå fant jeg meg en stand med steiner. Jeg kjøpte meg en stein som skal hjelpe med meditasjon, åndelig veileder, spirituelle mål, frykt og vrede.

Kanskje den kommer godt med

#bodymindspirit #healing #ånder #enannenverden

Wahwah

I går var det nok en lørdag.
Denne lørdagen har jeg gledet meg til en god stund. Jeg var nemmelig på wahwah på triaden å fikk massasje. Rygg og nakke trengte virkelig en real omgang.

Jeg hadde bestilt meg 30 minutters "on the rocks, rygg", som er massasje med varme lavasteiner som gir fra seg behagelig og avspennende varme. De løser opp stiv, støl og stresset muskulatur. Virkelig herlig.

Etter å ha ligget der i en halvtime, ble det litt shopping. Det har blitt mye t-skjorter i det siste, også har jeg jo fixa antrekk til julebordet med jobben. Det blir såå bra.

Etter å ha svidd av litt mer penger ble det lunsj på jordbærpikene, før vi takket for oss

Jordbærpikene er flinke å tilpasse for oss med allergier. De har til og med egen allergimeny. Veldig lettvint.
I dag ble det ostesmørbrød med mozarella og bacon, med søtpotetfries on the side. Alt glutenfritt.

Meget godt

#reklame #wahwah #jordbærpikene #spaday #massasje  #glutenfree #nogluten

Langhelg på tur

Forrige uke hadde jeg feriedag på fredagen. Man sku tru det var innafor å sove lenge når man tar seg fri fra jobb, men ikke når man skal ut på tur med fly.

Ferden gikk til Ålesund, med 07.35 flyet.
Fremfor oss lå det nå en helg fyllt med frisk luft, fjellturer og kos.
Vi fikk bo hos foreldrene til ei vennine, så oppholdet kostet ikke stort.

Da vi landet på flyplassen i Ålesund, ble vi plukket opp og kjørt hjem. Etter en liten matbit var det inn i turklærne og inn i bilen.
Første topptur gikk til:

Vi var ekstremt heldige med været i helga. Jeg gikk i turbukse og ulltrøye. Da vi kom på toppen tok jeg bare på meg en vindtett løpejakke.

Sukkertoppen tok ca 80 min å gå, tur retur. En kort, bratt og herlig tur.
Videre kjørte vi inn i byen og parkerte inni fjellet. Herifra gikk vi til Byrampen og Fjellstua aksla.

I strålende sol ble det varmt.
På vei opp trappene forbi byrampen, ble vi stoppet av en fotograf som ønsket å filme oss mens vi gikk oppover trappene. Han fikk mailen min, så han skulle sende bilder og film.
På vei ned igjen, ble vi på nytt stoppet, med ønske om å fotografere oss med utsikten i bakgrunn. Selvfølgelig blir vi med.
Så da dukker vi opp i ett eller annet magasin etterhvert.

På lørdagen gikk vi i fjeller rett utenfor døra. Emblemsfjellet har f.eks. Bjønnalogen straka vegen opp mot toppen. Her er det visst nok mange som går med barna sine. Videre gikk vi opp og bort mot:

Det var også i dag veldig bra vær. Jeg hadde på meg like mye klær som på fredagens turer, men det virka varmere i dag. Oppe på toppen blåste det seff helt heftig mye, men likevel var jeg så varm at det holdt med bare ulltrøya.

Så gikk vi videre til neste topp:

Her kledde jeg på meg den vindtette løpejakka.
Nå hadde vi gått i ganske lang tid, så vi måtte finne oss et sted å raste, i ly for vinden.

Nå blir man jo litt kald, når man setter seg ned. Så da tok jeg på meg ny trøye innerst, fleecegenser og den vindtette løpejakka. Pannebånd og hals.

På veien hjem igjen skulle vi egentlig gå over kubbene, men siden det nå begynte å bli mørkt, kryssa vi tvers over myra og gikk over demningen ved Røssevollsvatnet.
Da vi kom hjem haddevi vært ute å gått i fem timer.

Søndag var vel egentlig ikke planlagt som en turdag, men siden vi ikke fikk gått hele den planlagte turen i går, ble det tur i dag også, opp til:

Dette var også en kort og fin tur, men den er også ganske bratt og tung. Utsikten er derimot ingen ting åklage over.

#realturmat #ålesund #sundmøre #danielfranck #crispi #endurance