Skøyte søndag

I dag har jeg tilbrakt noen timer på Glostrupbanen på Skjetten, sammen med 3 kolleger. Hockey skøytene ble gravd frem fra skapet i kjelleren, og gamle kunster ble som nye. Selv om man ikke har stått på skøyter på mange år, er det med skøyter som med sykling; når du først kan det så kan du det.

Skedsmo kommune skal visst være veldig flinke til å holde orden på skøytebanene sine, og det finnes flere steder der det sprøytes og ordnes, så man kan tilbringe helgene på isen. Glostrupbanen er ganske stor, og her er det også en hockeybane ved siden av, slik at man slipper uroe seg for at barna skal få en puck i hue. Jeg forventet meg ruglete is med en gresstust her og der, men det var det ikke.

Her kommer en liten video fra dagens utflukt 🙂

video:video-1485106086

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du vært ute i dag?

 

 

 

#norgeerikkeskaptforåsittepåræva #liveterbestute #skedsmokommune #skjetten #medskøyterpåbeina

 

Brun og Blid modell 2017

Holla

Litt sånn på tull meldte jeg meg på brun og blid modell konkurransen for 2017. I dag har jeg fått beskjed om at jeg er blitt trekt ut som en av 20 kandidater i januar!!!!
Dermed har jeg allerede vunnet 250,- i soltid og kan, hvis mange nok stemmer på meg, være månedens vinner! 1500,- i soltid.

Videre er det jo en mulighet å vinne hele shiten og 500 000,- med mer…..Noe som hadde kommet veldig godt med 🙂

 

Så derfor håper jeg du vil stemme på meg 🙂

 

På forhånd: TUSEN TAKK <3

Hver måned vil 20 kandidater bli valgt ut og bildene deres blir lagt ut på nettsiden. Månedsvinner blir kåret siste dag i måneden og de neste 20 kandidatene blir lagt ut for avstemning. Den kandidaten med flest stemmer blir månedsvinner og går til semifinalen. Månedsvinnerne fra september ? mars, 7 stykker, går direkte til semifinalen. I april vil jury velge ut 20 tidligere deltakere som får en ny mulighet i ?ekstrasjansen?, der 5 av disse stemmes frem til semifinalen på vanlig måte. I tillegg vil juryen velge ut 8 deltakere blant de resterende slik at det totalt vil være 20 kandidater i semifinalen.

De 20 semifinalistene blir lagt ut på nettsiden ved kl. 00.01 2.mai ! Avstemningen til finalen foregår via sms, der de ti kandidatene med flest stemmer går videre til finalen. AVSTEMMINGEN FOREGÅR I 2 DØGN ? SISTE FRIST ER ALTSÅ KL. 23.59 3. MAI Finale: Finalen blir avholdt lørdag, 03. juni 2017 i Bergen. 10 finalister skal konkurrere foran et dommerpanel bestående av profiler innen mote- og underholdningsbransjen. Vinneren mottar en premiepott på inntil kroner 500.000,-  Hun eller han vil være vår hovedprofil i minimum ett år og vil få betydelig eksponering gjennom reklamemateriell, redaksjonell omtale, web, Facebook og i mer enn 130 salonger over hele landet. 

 

 

#brunogblid #brunogblidmodell2017 #brunogblidmodell