Høyt & lavt Oslo

Etter 2 lange planleggingsdager i barnehagen med mye nyttige, men også tunge temaer, kriblet det i kroppen og jeg trengte et lite adrenalinkick.

Derfor dro jeg, Anitha, Thale og Erlend til Oslo klatrepark i Tryvann. Der tilbrakte vi ca 3 timer mellom trærne. Vi klatret i nett, kjørte zippline og koste oss masse.

     
 
  
  
  
  
  

Det var kjempe gøy å være litt apekatt, og selv om vi var redde for at vi skulle bli preget av høydeskrekken, så gikk det veldig fint.

Dette er virkelig et sted å anbefale for andre. Teambuilding, lørdags-aktivitet med barna, noe litt annerledes med venner eller kjæreste. You name it 🙂

Det var også noen som brukte dette som utdrikkningslag, men dette ser jeg for meg at ble kjedelig. Man kan nemlig ikke være mer enn 3 personer på hver plattform mellom utfordringene/aktivitetene. Noen steder også bare 2 personer. Derfor blir det nok mye kø-gåing om man er 20 stk. Men for oss 4 var det perfekt. Ikke noe serlig med venting selv om parken var full.

 

PS: det kan være lurt å gjøre som oss å booke billetter noen dager før. Det er satt en grense for hvor mange som kan være i parken samtidig.

 

Vi var som sagt i Tryvann i Oslo, men det finnes også Høyt og Lavt i Sørum. Link under 🙂 Prisene er også helt innenfor. Like dyrt med en dag i klatreparken som en dag på Tusenfryd.

http://hoytlavt.no/oslo

http://hoytlavt.no/sorum