Selv-healing

Denne uka har jeg brukt lørdagen og søndagen på varemessa i lillestrøm. Der har de hatt Body mind spirit messe, og jeg har testet en del godsaker.
I dag var jeg på et lite foredrag om selv-healing. Det å måtte gi noe selv, og være åpen og mottagelig for healing. Det fungerer ikke om du ikke er 100% med.

Jeg er jo egentlig ganske skeptisk til ting jeg ikke vet noe om. Som mange andre. Dette med åndeverden vet man jo veldig lite om. Min eneste erfaring med dette er en opplevelse jeg hadde mens jeg jobba på McDonalds. Der kunne jeg ikke være aleine før åpning eller etter stengetid. Jeg hadde følelsen av at noen fulgte med på meg. Pusta meg i nakken, og det var en veldig trykkende stemning. Men om det var noe mer enn bare noe jeg følte, det vet jeg ikke.

I alle fall…
I slutten av denne selv-healing timen skulle vi utføre en slik healing “seanse”. Nå skal ikke jeg påstå at jeg bruker de rette termene for dette, for det har vært lite info på alt for liten tid.

Vi startet opp meg litt bakgrunnsmusikk, og så lukket vi øynene.
Du skal nå bli bevisst kroppen din. Kjenne hvor du har armene, bena, magen, hode. Også hele kroppen. Videre inviterer vi disse åndene inn for å hjelpe oss. Enten om du har et spesifikt problem du trenger hjelp med, eller om du lar åndene velge det mest fremtredende problemet på egenhånd.

Her sliter jeg litt da. Jeg ble sittende å prate med meg selv, inni hue mitt, å inviterer inn, men vet ikke helt hva jeg verken trenger eller vill ha hjelp til. Da ble det bare en generell invitasjon.

Videre er det ikke sikkert du kjenner at du får hjelp. Det kan føles som f.eks. kulde, smerte, eller bare ingen ting.
Jeg følte først ingen ting. Så fikk jeg et slags trykk i magen, men det gikk over like fort. Etter en liten stund ble det varmt i skuldre og nakke, og så spredte det seg opp i hodet. Det føltes som hodet sto i flammer. Så begynte tårene å trille. Jeg greide ikke stoppe det.
Nå kunne vi spørre ånden som hjalp oss om hva denne tingen vi fikk hjelp med var, men jeg følte ikke jeg fikk noe svar.  Det kunne f.eks. vises som at bilde, eller være en tanke som plutselig dukket opp.
Jeg aner ikke hva som skjedde med meg, men det føltes som om det lettet et trykk inni hodet mitt når jeg fikk grini litt.
Så fikk vi litt tid til å jobbe ferdig med problemet vårt, før vi takket for hjelpen, og kom tilbake til “virkeligheten” og fikk åpne øynene igjen.

En virkelig rar og fasinerende opplevelse.

Det ga mersmak, men jeg håper jeg slipper å grine hver gang.

Etterpå fant jeg meg en stand med steiner. Jeg kjøpte meg en stein som skal hjelpe med meditasjon, åndelig veileder, spirituelle mål, frykt og vrede.

Kanskje den kommer godt med

#bodymindspirit #healing #ånder #enannenverden

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg