Fjerde skoledag

Da er første arbeidskrav levert, og vi er virkelig igang

I dag har jeg vært på skolen igjen.

I dag stressa jeg skikkelig med å rekke bussen. Jeg måtte dra fra jobb 13.00, da skulle jeg rekke hjem til mamma og pappa for å sette fra meg bilen og skifte.

Da klokka ble 13 hadde jeg glemt å steke rundstykker for å ha med til “middag” på skolen. Så da måtte jeg ta med meg knekkebrødene mine, men de sto ikke lenger der jeg hadde satt de. Etter mye leting fant jeg de, raska med meg bilnøkkel og gulost, og løp til bilen. Vell hjemme hos foreldrene mine fikk jeg bytta ut turbukse og ulltrøye med olabukse og genser. Så måtte jeg sef på do, også var det denne maten. Jeg dytta noen knekkebrød i en boks jeg fant, og høvla over gulosten. Så stappa jeg alt jeg hadde i veska og gikk fort til bussen.
Bussen skulle egentlig være def 13.27, men var heldigvis noen min forsinket, så det gikk akurat bra. Da bussen stoppa i Lillestrøm var det gå-fort-aksjon til toget. Det skulle gå 13.46, så det rakk jeg akurat.

Vel fremme på skolen ble det i dag bl.a. prat om gestaltveiledning og metoder man kan bruke i veiledning. Vi gjennomførte også det som heter kollegaveiledning.

Spennende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg