Glutenfri mat i London

Nå er det en uke siden jeg var i London, og her kommer en liten miniguide til hvor jeg fant noe godt å spise.

Zizzi finnes flere steder i London. Vi spiste på den som ligger i Paddington, like ved stasjonen. Her hadde de egen glutenfri meny, og det var både pizza, pasta, dessert og hvitløksbrød på menyen. En god del å velge mellom.
Vi spiste lunsj her torsdag og søndag. Jeg spiste pasta begge gangene. Den var veldig god.

Torsdag spiste vi middag på Ask
Denne restaurangen ligger også like ved staskonen i Paddington.
Her hadde de også egen glutenfri meny. Det var en del å velge i her også, og her spiste jeg fisk. Den va veldig god.

Fredag spiste vi lunsj på Honest burger covent garden. Her hadde de gutenfritt brød til burgern, og jeg kunne spise nesten alt på menyen. Dette er en veldig liten burgershappe, så her var det fullt.

Fredagens middag, ble på Sticks’n’ sushi ved covent garden, før vi dro på The lion king.

På lørdagen var vi på pub. Her fant vi en svensk sider som er merka glutenfri.

Lørdag spiste vi lunsj på Coppa club. Her fikk jeg også egen glutenfri meny. Jeg var ikke veldig sulten, så jeg valgte pommes frites og en sidesalat (drit god dressing).

Vi bodde på Novotel Paddington, som ligger like ved stasjonen. Vi hadde frokost inkludert, og det var ikke veldig mye å velge mellom i frokostbuffeten. Det var ikke noe brød, men deg klarer jeg meg uten til frokos, så jeg gadd ikke spørre heller. Jeg spiste pålegg, frukt og bønner. De hadde også egg, men der ha jeg en intoleranse, så jeg turte ikke det til frokost.

Lolas cupcakes finnes noen steder i London. Både i klesbutikker og på k alle fall en stasjon på undergrunden. De har oversikt over ett lite knippe med glutenfrie cupcakes, og de er pakket inn i eske adskillt fra de glutenholdige kakene. Jeg spiste tre forskjellige i løpet av langhelga, og de va drit gode og drit mektige.

På lørdag ble det middag på London st brasserie. Her hadde de glutenfri merking i menyen. Jeg spiste kyllinc, og her kunne man velge pommes frites eller salat som tilbehør. Servitøren var kjapp på å si at jeg ikke kunne spise pommes frites. Salaten hadde en dressing hun var usikker på, så jeg ble tilbutt olje i stede. Jeg satte veldig pris på athun var åpen om usikkerheten, og kom med ett alternativ.

Søndagens middag ble på flyplassen. Gatwick. På Flying hors. Her spiste jeg halve Mexico i form av Nachos. Jeg var ikke spes gira på sterk mat rett før vi skulle ut å fly, så jeg fikk den ute  chilli.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg