Jeg kondolerer

I disse dager er det en ny tv-serie det prates mye om, og det kommer snart en til.

Jeg må ærlig si at jeg synes synd på disse foreldrene, som sitter hjemme å ser sine barn på tv. For de gjør jo det. Hadde dette vært mine barn vet jeg ikke hva jeg hadde tenkt. Men nå, tenker jeg “herre gud”!!

Jeg snakker seff om “Ex on the beach Norge”.

 

“Jeg var vel bare en smule inni hun, en liten tur inn” – “Vi hadde ikke sex, sex, men det var penetrering liksom”

 

Da jeg så første episode tenkte jeg at dette kunne bli gøy. Det var jo noen kommentarer der som fikk meg til å le, og jeg tenkte at dette kunne bli god underholdning for de som liker å le litt av andre. Henrik har jo en latter som får alle andre til å le. Den latteren der er bare rå. Videre ut i programmet ble jeg målløs. Jeg skjønner ikke at det går an å være så stygge mot andre mennesker. Når ble det greit å kalle andre stygg, eller gå til personangrep?! For ikke å si: “tørr du virkelig å oppføre deg sånn på tv”??

 

“Det er som å krenke meg, bitch, du har ikke råd til det en gang”

 

Jeg må på den andre siden si at jeg ble mektig imponert over Lloyd. Han tar seg faktisk tid til å støtte et annet menneske i denne kampen. Han sitter ikke bare der å ser på, han prøver faktisk å hjelpe til.

 

Jeg kjenner at jeg gruer meg litt til resten av sesongen, men samtidig er jeg spendt på hvordan det går. Hva tenker du?? Ser du på eller har du latt være? Jeg har sett litt Ex on the beach fra andre land, så jeg var litt forberedt på drama, men ikke på det nivået det ble her, allerede første episode.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg