Når ferien plutselig er over….

Det er trist å si det, men nå er det bare en dag igjen av sommerferien.

Denne siste uka med ferie har jeg brukt hos foreldrene mine, der jeg har lekt snekker. Jeg har revet opp gammel platting, dratt ut dusinvis av gamle spiker, løftet hauger av plank, og skrudd en evighet med skruer. Evig takknemlig for han som fant opp drillen, og diverse utgaver av sag som bruker strøm, ikke muskelkraft.

Kort oppsummert. Tredje uka med sommerferie ble tilbrakt på Kypros, Fig tree bay. Fredag til fredag. Det var grisevarmt, og jeg har aldri svetta så mye før.

Fjerde uka med ferie begynte da på lørdagen hos mamma og pappa. En tur i butikken for å hente persiennene jeg hadde bestilt, og litt shopping. For dere som følger meg på insta, så fikk dere sikkert med dere at det ble gul bukse på meg. Så starta moroa med å legge ny platting.

Søndag skal det jo ikke jobbes, så da lå jeg bare rett ut å sola meg og leste bok.

Mandag ringte de fra Strømmenklinikken, så allerede tirsdag begynte pengene å flyte hos fysioterapeut. Der var jeg også onsdag og fredag. Skikkelig svettefest. Plattingen ble jobbet med både mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. På fredag var jeg også å gikk en tur rundt nebben, det var grisevarmt.

I dag er det lørdag, og jeg har vært å Adidas outletten i Lillestrøm, uten å kjøpe noe. Jeg har pakket sammen alle sakene jeg hadde hos foreldrene mine, og jeg reiste hjem. Leiligheten min var kokvarm, ca 30 grader og tett. Ettermiddagen har jeg da brukt på å rydde livet mitt ut av kofferten som jeg har bodd i de siste 17 dagene, også har jeg vært i matbutikken.

Etter syv timer med lufting og vifte på full guffe, er det nå blitt 27 grader i leiligheten, og jeg ønsker meg AC.

I morgen blir det iGlow etter tre ukers bruk.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg