Jeg har blitt FUS-blogger

En liten stund før jul ble det annonsert at FUS trengte bloggere. Det drives med litt utvikling av nye, gode systemer for tiden, og en blogg er en av disse nye tingene. Vi har fått nye hjemmesider, og starter nå opp meg MyKid.

Det å skulle være FUS-blogger har vært, og er fortsatt litt skummelt. Når man blogger for andre blir man liksom så usikker på hva de egentlig vil ha. Er det bra nok, skriver jeg riktig, har jeg rett stemme, og er det verdt å publisere det? Det er jo noe helt annet å blogge for seg selv. Her skriver jo jeg akkurat det jeg vil, når jeg føler for det. Det er meg jeg representerer, ikke en stor bedrift.

Men, i mars sendte jeg inn mitt første bidrag til FUS-bloggen, og rett over påske fikk jeg beskjed om at innlegget mitt var blitt publisert.

Det er skummelt å sitte å vite at folk leser om mine erfaringer  barnehagehverdagen, men det er slik jeg har valgt å vinkle innlegget mitt. Hendelser i hverdagen og hvordan jeg takler de. Videre kommer det nok flere innlegg, og jeg tenker å prøve å holde fokus på den gode voksne, rollemodellen, men også å ta opp relevante problemstillinger.

 

 

Hvis du vil lese innlegget så ligger det HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg