Når ukas høydepunkt er en pakke i posten

Jeg elsker å få pakker i posten, og noen ganger bestiller jeg varer på nett bare fordi jeg ikke gidder å gå i butikken å handle det. Eller rett og slett fordi det er billigere å bestille det på nett.

Jeg benytter meg for det meste, hele tiden, av linser. Jeg har briller, og jeg burde bruke de mer enn jeg gjør, men de er så upraktiske.

Når det kommer til linser, så er det to spesielle merker jeg har biti meg merke i. En dagslinse og en månedslinse. De månedslinsene jeg bruker er det masse fuktighet i, og jeg kan ha de på hele måneden uten å ta de av meg en gang. Dagslinser har jeg liggende til ferier eller turer. Det er lurt å ha en linse pr. dag når man f.eks. er på stranda hver dag. Da er det ikke like krise om du mister en når du bader. Samtidig er du kanskje på tur til steder der det er annen renslighet enn vi er vandt med, å da er det lurt å ikke ha sånt liggende å ulme på øyet. Det finnes en del øyesykdommer som du ikke vil ha med deg hjem fra ferien.

Den største grunnen til at jeg bestiller linser på nett, er fordi optikeren min har slutta å selge det merke jeg bruker i månedslinser. De har fått inn en ny utgave av den, og da slutter de selvfølgelig å føre den gamle utgaven. Det varierer litt hvilke nettside jeg benytter meg av, og det er fordi prisene forandrer seg. Det lønner seg å søke litt rundt før man bestemmer seg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg