Førjulskos

Når alt stresset med julegaver er over, og siste arbeidsdag før jul nærmer seg slutten, er det en ting man ofte glemmer.

SEG SELV!

Hvorfor stresser vi sånn med å tilfredsstille alle andre i livet vårt, men glemmer å ta vare på oss selv? Hva er det som gjør at alle andre er så mye viktigere enn deg?

Jeg passer alltid på å gjøre noe for meg selv når det nærmer seg jul og alle andre stresser rundt som hodeløse høner. Jeg kjøper julegaver til venner og familie jeg også, men jeg stresser ikke spesielt mye med det. Det er tross alt tanken som teller.  I år har jeg kjøpt til ni personer. Noen er det lettere å kjøpe til enn andre selvfølgelig, men man har alltids en liten anelse av hva de trenger eller liker. F.eks. så begynner datteren til ei venninne i barnehagen over nyttår, så der er det jo mye barnehage ting man kan hjelpe til å ordne med. Hvem er vel bedre på å kjøpe barnehage ting enn en som selv jobber i barnehage. Da vet du jo hva som er praktisk og ikke.

Men til meg selv da, så gjør jeg alltid noe hyggelig. Jeg har f.eks. kjøpt meg den tingen jeg har kjempe lyst på, men vet at ingen kommer til å kjøpe. Pakket den inn i skrevet: “til Veronika fra Julenissen”. Andre ganger, som i år, hadde jeg bestilt meg time hos Design Haircare på Strømmen (2.etasje) for å farge vipper og bryn. Dette er noe jeg stort sett bare gjør før sommerferien, fordi da slipper jeg å dra med meg blyanten å tegne på bryn hver morgen når jeg er på ferie. Og med litt mer farge i vippene så føler man seg litt bedre. Litt mer våken.

Nå hadde eg vært på teater kvelden før da, så det sitter igjen litt farge i vippene etter det, men her er det så naturlig som du får det etter sminke.

Så etter å ha ligget i en stol å slappet av med farge i bryn og vipper, å nesten sovnet, blir det seendes slik ut:

Nå har ikke jeg veldig mye trening på å ta bilde av vipper, og det ble litt siste liten tanke at jeg skulle ta før og etter bilder, men du ser i alle fall veldig tydelig fargeforskjellen i bryna mine. I tillegg til at jeg en gang i tiden var veldig ivrig på nappinga, så har jeg mistet mye farge i det som er igjen. En tanke er å prøve microblading, men enn så lenge holder vi oss til farging.Det er tross alt litt billigere når jeg bare gjør det 1-2 ganger i året.

 

Hva gjør du for deg selv før jul?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg