Svineinfluensa??

Vondt i hue, kvalm, diare, magekramper, følte meg jævelig, slapp og null matlyst.

Forrige helg ble jeg akutt syk fredag morgen. Jeg var oppe litt før halv 6, for jeg skulle være på jobb til 7. Da vekkeklokka ringte tenkte jeg: “skru av! La meg sove litt til”. Jeg hadde tross alt vært våken utallige ganger i løpet av natta på gunn av helt enestående hodepine.

Da jeg endelig fikk vælva meg ut av senga kjente jeg kvalmen, men jeg kom meg inn på badet å skiftet og begynte med foundation. Da meldte det seg andre veien, og doen var heldigvis bare to skritt unna.

Jeg måtte bli hjemme fra jobb…..

Jeg var mega dårlg helt til jeg våknet søndag morgen. Da hadde jeg ikke gjort annet i løpet av de siste 48 timene, enn å gå på do, sove og se tv. Å slitsomt nok var det.

Tilbake på jobb får jeg vite at to av barna har hatt influensa type-A. Dette måtte googles, og jeg fant fort ut at dette er forløperen til svineinfluena. Er det detta jeg har hatt også? Jeg hadde jo hatt masse av symptomene. Jeg greide liksom ikke overbevise meg selv om at det bare var omgangssyke jeg hadde hatt, for jeg spøy jo ikke….å man får ikke kramper i magen av å ha omgangssyke….?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg