Nye retninger og ny vri på tacofredag

Lenge har jeg hatt lyst til å prøve noe nytt til middag, men når jeg jobber til 3/4/5 er jeg hjemme så seint at jeg ikke orker å lage noe spesielt. Det blir ofte til at jeg steker noe, og har kokte grønsaker og pasta til. Lett å lage, og lite søl. Men nå var det tross alt fredag, og jeg var ferdig på jobb kl 13. Endelig var jeg hjemme litt tidlig. Jeg måtte en tur i butikken på vei hjem for å hente en pakke, men jeg var hjemme 14.30.

Tre hele timer ble faktisk for lenge å vente på denne spennende middagen. Jeg prøvde drøye tiden litt med klesvask og litt jobb, men klesvasken gjør seg selv, og jobb var ikke veldig fristende etter en lag uke. Spesielt demotiverende er det jo også når det er helg, og dette er noe som egentlig ikke er min jobb å gjøre i utgangspunktet. Så det ble til at jeg lot det ligge, og sendte mail til markedssjefen i FUS, for å høre om retningslinjer etc i forhold til blogging for FUS. Jeg fikk svar med en gang, og kunne begynne å tenke litt på hva jeg vil skrive om der. Jeg har jo tenkt litt på å blogge om barnehagehverdagen, men ikke hatt veldig lyst til å sette  tema på bloggen min som “barnehage blogg”. Men hvis det er noe spesielt dere vil lese om i forhold til barnehagehverdagen, så er det bare å komme med forslag til hva jeg kan skrive om.

Så var det denne fredagstacoen da. Jeg har fått ideen fra Komikerfruen, og jeg bare måtte lage dette. Det ble litt dyr middag da, når kyllingen kosta 70,-!!!!!

Aller først har du da en grilla kylling som du renser og river i biter

Så steker du kyllingen sammen med tacokrydder. Jeg brukte SataMaria sitt til kylling

Så har du et beger med rømme oppi

Videre tilsetter du et glass med taco saus

Så fant jeg nye glutenfrie lefser som jeg tenkte på prøve ut

Da er det bare å legge kylingmixen på lefsa, og tilsette grønsaker etter ønske

HÅPER DET SMAKER

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg