Hivjufossen – På vei til Vestlia resort

Helgen som innviet høstferien, reiste jeg på en liten 3 dagers høstferie. Fra fredag 29. september til søndag 1. oktober.

Fredagen gikk jeg ut av døra hjemme kl 08.00, og satte kursen mot Lillestrøm, for å hente Anitha. Etter en 3 til 4 timer i bil var vi fremme ved parkeringsplassen ved Hivjufossen. Turen hit var preget av lite radiokanaler, og det vi fant var trekkspillmusikk. Noe man blir gal av etter en kort stund. Men så må vi heller ikke glemme at jeg hadde en dårlig magedag fra starten av. Jeg var på do et par ganger før jeg gikk ut av døra hjemme, og hele veien opp mot Hivjufossen hadde jeg krampetrekninger  magen, og ventet bare på at det skulle eksplodere. Noe det gjorde på en utedo ved kiwi, ca 30 minutter unna hivjufossen. Jeg tok en Imodeum, og vi krysset fingrene.

Ved Hivjufossen er det gratis parkering, og man må gå litt tilbake igjen, langs veien, for å komme til stien oppover.

Selvfølgelig har vi alltid dårlig vær på turene våre, og denne gangen var ikke noe unntak. Tåke og duskrein, og ikke alt for mange varmegrader. På veien opp fant vi en fin åpen plass, der vi kunne ta litt bilder.

Så kommer skiltet hvor du tenker: “jeg har ikke planer om å dette utfor!”

Når du nå er få meter unna selve fossefallet, begynner det å bli veldig kaldt, veldig mye tåke/”røyk” fra vannet. Og veldig tungt duskregn, eller vann fra fossen om du vill. Derfor ble ikke bildene veldig fine. Man ser vel så vidt at det renner no vann i bakgrunnen der, men at det er en stor foss ser det ikke ut som.

På denne turen finn jeg vel også årets første likfinger, og etter det kommer den stadig frem igjen. Men alt i alt var dette en bra tur, selv om det ikke var fint vær.

Da vi kom ned til bilen igjen kjørte vi til hotellet, sjekket inn, dusjet, dro bort til sentrum, shoppa og spiste middag på Peppes.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg