Blåmandag og en helvetes lang uke

Mandagen denne uka hadde jeg skikkelig blåmandag. Jeg var ikke dårlig eller noe, men dagen bare gikk skikkelig i vasken.

Denne uka hadde jeg tidlig uke, noe som vil si at jeg starter på jobb 07.00 mandag og fredag, og er da ferdig på jobb 13.00. Kjempe digg, og man får så mye mer ut av dagen. Det eneste negative var at denne mandagen her ville ikke bilen starte. Jeg gikk ut i bilen 10 på 6, å det var så vidt det var lyd i bilen da jeg vrei om nøkkelen. Jeg tenkte at det pleide jo å funke på Carisman, hvis jeg ga lit gass samtidig som jeg vrei om nøkkelen. Det var jo bortkasta, for pedalen kunne jeg like gjerna ha most i gulvet. Null motstand. Tankene begynte å fly, og jeg raska sammen tinga mine å begynte å småløpe mot busstoppet mens jeg sjekket busstidene. Bussen gikk 06.02 og 06.32. Da var det jo minimalt flaks at klokka nå var 06.03, å det tar 5-10 min å gå til busstoppet. Det er i alle fall ikke no viits å begynne å gå, det tar jo 8 timer å gå fra Bjørkelangen til Skjetten”. Jeg gikk tilbake til bilen igjen, og bestemte meg for å godsnakke litt med bilen, og prøve igjen. Etter 3 forsøk til startet den endelig. Da hadde jeg også sendt mel til hun jeg skulle åpne bhg sammen med, og neste man på lista, for å høre om hun kunne dekke for meg hvis jeg ikke rakk det. Siden jeg nå fikk dratt 06.15, kom jeg meg på jobb ca 15 min for sent, men det var heldigvis ikke kommet alt for mange barn enda.

Videre ringte jeg Kvick Stopp på Strømmen for å høre om de kunne se på bilen min senere på dagen, i tilfelle det var noe virkelig galt med bilen min. Noe jeg håpet det ikke var, siden jeg bare har hatt den litt over 1 år. Det viste seg at de ikke kunne finne noen feil, men clutchen er ganske slitt da, så det vil etter hvert koste meg 15000,-

NEDTUR!!

Tirsdag jobbet jeg 9.15-17, også hadde vi foreldremøte fra 18-20.30.

Onsdag byttet jeg vakt med ei kollega, å jobbet 7-13.45. Videre satt jeg på jobb å gjorde litt papirarbeid før jeg dro ut å spiste middag med pappa som ble 61 år 🙂 hurra hurra 🙂 Så da ble det litt seint da.

På torsdag skulle jeg på kurs på Majorstua klokken 07.30 med Nina Nakling, så da var det bare å stå opp 05.00.

Da kurset var over 10.30, var det bare å reise til jobb å fortsette der til 17.00. Så var det middag på jobb, og 17.30-21 hadde vi førstehjelpskurs.

Fredag var det tidligvakt igjen da, å jobb fra 7-13. Men for en gangs skyld denne uka var jeg ferdig å klar til å reise 13.30. Så da var det først i matbutikken og så hjem å vaske leiligheten for helga.

I dag, Lørdag, kunne jeg endelig sove litt lenger. Da var jeg oppe 09.50, laga kyllingsalat og dekka bord. Var en kjapp tur på Amfi Bjørkelangen å handla bursdags kort til pappa, før jeg reise hjem igjen å venta på besøk. Rett rundt 12 kom Thale, Anitha og Emily på besøk. Emily er blitt så stor siden sist jeg så henne, og det er da du innser hvor lenge det faktisk er siden. Men det var veldig koselig å få besøk. Vi koste oss med lunsj og prat, og Emily sov litt, før klokka ble nærmere 17, å det ble på tide å reise hjem.

En hektisk uke, men den har endt godt, med gode venner og kos 🙂

 

Bare for å få inn rytmen på HJL 30:2 så har du en liten låt her som du kan nynne på 😉

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg