Syrefest i Bjørvika

På torsdag (7.sept) var det endelig klart for Barcode Challange. Jeg har grua meg litt, for jeg husker ca hvor jævlig dette var i fjor. Da løp jeg disse 303 trappene (14 ish etasjene) på 3 minutter og 4 sekunder. De tre verste minuttene i mitt liv. Total melkesyre ca halvveis opp trappa, og når du ramler ut på taket og endelig kan gå flatt igjen, da er beina borte!!!!

Frykten var heldigvis blitt bort da klokka var mange nok og vi hadde kommet oss på toget inn til Oslo. Vell fremme hentet vi startnummeret vårt, og gjorde oss klare. Anitha hoppet og spratt, og hadde nerver til tusen, mens jeg sto å slang litt med bein og armer. Så ble det Anitha sin tur, og to minutter etterpå var det min tur inn i helvete. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å utsette meg selv for dette igjne, når jeg vet hvor jævlig det er, men det er jo gøy også. På en sykelig sprø måte.

Denne gangen også var det helt jævlig. Jeg følte melkesyra kom mye før, typ 5.etasje. Lår-musklene ropte etter hjelp, jeg pusta og peste som om jeg skulle fått betalt for det, og jeg hadde lyst til å krabbe resten. Et sted på veien, jeg trur det var i 11. etasje, sto det en fyr med videokamera. Oh lord så flaut og ikke minst unødvendig. Det var jo her jeg hadde lyst å krabbe videre. Kunne han ikke stått lenger ned. Der jeg følte jeg fløy opp trappene (de første 2 etasjene). Endelig på toppen ramla jeg ut på taket og fikk stabla meg bort til RedBull jentene som sto klare med drikke. Jeg deisa ned i en stol ved Anitha, og der sto tilfeldigvis fotografen også. 

Tanken slår deg. “Hvis jeg tar hoppebilde nå, greier jeg da å lande på beina, eller deiser jeg i bakken”?????

Jeg landa på beina assa, men det svikta bra mye….

Jeg er by the way drit stolt av meg selv. I fjor, første gangen jeg løp Barcode, ble tiden 3 minutter og 4 sekunder. I år, uten noe mer trappetrening siden sist, så ble tiden 2 minutter og 15 sekunder!!!!!! Det er nesten minuttet bedre!!! STOLT STOLT STOLT!!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg