Gaustatoppen

Helgen som var (2. september), var jeg og Anitha oppe på Gaustatoppen. Da vi tidligere i uke bestemte oss for å gå denne turen, så det ut som det skulle bli kjempe fint vær. Ikke så varmt, men sol. Kvelden før så det fortsatt sån ut, så vi pakka med oss godt med klær, samtidig som vi håpet på fint vær, så vi slapp bruke ullgenser og jakke, votter og lue.

På veien opp var det veldig bra, i alle fall den første biten. Etter kanskje 3 km begynte det å småregne, og hagle. Så stoppa det igjen litt før vi var på toppen.

Vell oppe på toppen så vi at tåka begynte å komme lavere nedover, så vi fortet oss å ta litt bilder, før det ikke var noe sikt lenger.

Etterpå spiste vi lunsj inne i kafeen, og prøvde få litt varme i kroppen før vi satte kursen nedover. Mens vi satt å spiste kom snøen, og vi forberedte oss på helvetes vær på veien ned. Heldigvis hadde det slutte å snø innen vi hadde spist ferdig og vært på do. Vi vurderte å ta gaustabanen ned igjen, men der var det 2 timer kø, så vi gikk. Da vi var nesten helt nede begynte det å regne, men da var det ikke så farlig om vi ble litt våte, for vi hadde jo tørt tøy i bilen 🙂

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg