Stavanger 2017

I sommer var jeg også 4 dager i Stavanger. Vi dro torsdag 20. juli og håpet på fint vær og bra turer i fjellet. Dessverre startet vi torsdagen med at bagasjen vår ikke kom frem. Da vi snakket med Norwegian om dette, hadde de ikke fått noen beskjeder fra Gardermoen om at det var bagasje som var uteblitt. Da vi fortalte at vi hadde reist hit bare for å gå fjellturer, og alt utstyret lå i kofferten, fikk vi beskjed om at de skulle gjøre alt de kunne for at vi skulle ha den i løpet av dagen/kvelden. Så da hentet vi leiebilen og reiste til hotellet. Jeg er OBOS-medlem, så da fikk vi litt rabatter på å leie bil gjennom Avis.

 

På hotellet fortalte vi at vi ikke hadde noe bagasje enda, fordi den var uteblitt ved flyvningen, men at de hadde lovt oss den i løpet av dagen. De kunne fint ta imot bagasjen vår når den kom, og de regnet med at den kom enten 18 eller 23, for det var da det var “vanlig” at det kom. I mens gjorde vi oss klare til å ringe forsikringsselskapet, for de erstatter dersom bagasjen er mer enn 4 timer forsinket.

Så dro vi ut på smak 2017 som var her denne helga. Masse mat, og faktisk en god håndfull med glutenfrie alternativer.

Etter å ha traska rundt en stund, bestemte vi oss for å handle mat til turene våre og gå opp på hotellet igjen å gjøre oss klare for middag. Rett før klokken 15 fikk vi telefon om at de hadde funnet bagasjen vår, men det ville ta litt tid før vi fikk den, for det var veldig mange som manglet kofferten sin. 

Mens vi fikset oss før middag ringte de opp fra resepsjonen, og koffertene var kommet. Så da var vi klare for tur fredag og lørdag.

Middagene våres disse 3 dagene ble på Døgnvill og Al Forno. Burger, lamm med fløtepoteter og kylling med verdens beste tomatsaus:

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg