Årets beste bursdagsgave 2017

I år ble jeg 30 år!

Jeg har faktisk grua meg til denne dagen.

Ca 2 uker før det stoore dagen, mens jeg var på Ibiza, fikk jeg bursdagsgaven min fra Anitha. Jeg fikk en eske som kjentes tom ut, og Anitha hadde sagt at jeg måtte glede meg til å oppleve gaven min, så jeg var veldig nervøs for hva dette kunne være. Jeg så for meg at jeg skulle henge etter en båt 20 meter oppi lufta eller noe. Bare fordi jeg har høydeskrekk og Anitha liker å utfordre meg.

Da jeg åpnet esken lå det en lapp oppi, og på lappen var det booking til to timers snorkeltur.

Dette ble en kjempe artig tur. Den startet ikke helt bra, siden bussen vi skulle ta ikke kom, men da vi endelig kom oss til location var dagen redda. På samme båt som oss var det folk som skulle dykke for først gang. Dette syns jo jeg er kjempe gøy, siden jeg har dykkelappen selv, og har vært med som hjelper på en del prøvedykk da jeg var i Magaluf å hjelp til på Norway Dive.

Det som gjorde det extremt gøy var at denne gjengen var indere som ikke engang kunne svømme, så det var litt hysteri. På den positive siden, gjorde dette at vår to timers tur ble dobbelt så lang.

I tillegg fikk jeg ønsket mitt oppfylt, og vi så blekksprut!!!

Det syns ikke, men på dette siste bildet er blekkspruten. Jeg har filmet den, så jeg skal se om det ikke går an å klippe ut et bilde der det synes litt bedre. Den har dessverre samme farge som omgivelsene sine, og gjemmer seg, så det kan hende det er lettere sagt enn gjort….

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg