Litt påskeferie må til

Tirsdag 11. april, klokken 17.00 startet påskeferien.

Tirsdag morgen, før jobb, pakket jeg meg inn i bilen og gjorde meg klar for jobb etterfulgt noen dager på hytta. Jeg jobbet fra 10.45-17.00, så var det bare å sette igang.

Først bar det ned til Lillestrøm før å hente Anitha. Etter å ha stappa tingene hennes inn i bilen satte vi kursen mot Standal hundehotell i Nittedal, for å hente Shelby. Hun måtte hentes før kl 18.00, og det rakk vi med god margin. Shelby hadde hatt noen fine dager på hotell og fått leke med andre hunder og fått en liten neglklipp.

Når Shelby kom ut til oss var hun spinnvill av glede, og kunne nesten ikke vente med å komme seg inn i bilen. Etter mye kos fikk vi festet Shelby i bil-selen, og kom oss av gårde. Kurs Hallingby.

Da vi nærmet oss Hadeland begynte Shelby å klynke, hun kjente seg igjen og trodde hun skulle på hytta. Vel, hun skulle på hytta, men ikke den hytta hun trodde. Et lite stykke etter Hadeland kom Shelby seg ut av bil-selen og vi måtte stoppe. Etter å ha snakket litt pent til henne, fortsatte vi på bilturen. 1 drøy times kjøring ble virkende litt lenger med urolig hund i bagasjen.

Vel fremme på gytta fikk Shelby løpe rundt på gårdsplassen mens jeg og Anitha bar inn all bagasjen. Shelby hadde med seg senga si, så hun skulle føle seg litt mer hjemme.

Etter middag og en film var det bare å gi Shelby medisin, så kunne vi legge oss. Å smøre øyeeplet til en hun er vanskeligere enn du tror, spesielt når du ikke er eieren dens. Piller var enklere, de hadde vi bare litt leverpostei på, så glei de ned.

De neste dagene ventet Kongens utsikt, Mørkgonga og en tur rundt Samsjøen. Er vi heldige blir det også er tur til Rjukan og Krossobanen.

 

GOD PÅSKE

 

 

#påskeferie #hundpåtur #utpåturaldrisur

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg