Jeg var sikker på at påsken var ødelagt

Jeg spiste vanlig leverpostei, ikke glutenfri!!!!!

 

På lørdag var jeg innom ei venninne og hentet utstyr til hunden hennes, da jeg skal passe henne tirsdag til lørdag. Da fikk jeg med to bokser leverpostei, siden hun er så glad i dette. Disse boksene puttet jeg inn i kjøleskapet da jeg kom hjem, og tenkte ikke mer over dette.

Da jeg skulle dra på jobb 06.40 i dag dro jeg med meg en boks leverpostei og en pakke knekkebrød, og tenkte at da har jeg frokost og lunsj. Da jeg kom på jobb fikset jeg avdelingen og gjorde klart til frokost. Sammen med to av barna satte jeg meg ned med ett knekkebrød med leverpostei, og vi skravla og tulla. Jeg begynte å føle meg litt kvalm, men tenkte det bare var fordi jeg var sulten. Da jeg skulle rydde bort etter maten, og pakke inn leverposteien i litt plast, så jeg at jeg hadde tatt feil!!!! Selvfølgelig må jeg finne på å gjøre en sånn feil rett før en hyttetur. Jeg skal være bort i 5 dager, å gå tre toppturer, også driter jeg meg ut med å spise gluten!!

Det gikk uansett ganske bra. Jeg var drit kvalm i noen timer, også var det borte. Så kom magevondten da, men den ga seg også etter noen timer. Så kryss i taket!!!

 

 

GLUTENHELVETE

 

 

#glutenfritt #cøliaki #bæsjpåleggen #flause #nårduminstventerdet #overraskelse #flaxsaseverinsuveren 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg